У Хмельницькому запрацюють два нових туалети

У Хмельницькому запрацюють два нових туалети
  • На міському пляжі з’явилася нова вбиральня.
  • Вже незабаром її відкриють для користувачів.
  • Також скоро у Хмельницькому запрацює “туалет за мільйон”.

У Хмельницькому з’явилася ще одна вбиральня. Її встановили на території молодіжного парку поруч з міським пляжем. Гроші на туалет виділив, розташований поруч бізнес-центр “Парус”. Поки, що туди планують пускати безкоштовно. А відкриється нова вбиральня ближче до пляжного сезону.

  • Там уже є все необхідне для того, щоб туалет запрацював. Як тільки буде потреба, буде трохи людей на пляжі - ми його відкриємо. Це буде ближче до пляжного сезону, будемо дивитися по погоді. Поки він буде безкоштовний, а там побачимо, як люди себе будуть поводити. Якщо будуть розносити та ламати все, то доведеться ставити там сторожа. Відповідно зробимо його платним, - розповів начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

Відео дня

Новий туалет вже передали на баланс комунального підприємства “Парки та сквери міста Хмельницького”. Він повністю готовий до експлуатації. Там є дві кабінки, рукомийник та підлога з підігрівом. Також в управлінні ЖКГ зазначають, що туалет обладнаний для людей з інвалідністю, тому він буде доступний для всіх хмельничан.

“Туалет за мільйон” відкриють до Пасхи

Також незабаром у Хмельницькому має запрацювати ще одна вбиральня, що знаходиться поруч із “Дитячим світом”. “Туалет за мільйон” встановили ще 28 січня. На нього з міського бюджету витратили 950 тисяч гривень. Вбиральня обладнана купюроприймачем. За її відвідини хмельничани платитимуть 5 гривень.

  • Цю вбиральню ми передали міському комунальному підприємству по обслуговуванню та утриманню нежитлових приміщень. Нам обіцяли, що на свята туалет уже запрацює. Тому я думаю, що до Пасхи його вже відкриють, - зазначив Василь Новачок.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій Сергійович

    Оце так перемога....
  • Олег

    Значит делайте сразу платным. Не нужно ждать пока в нем все сломают.
    Недавно меня поразило открытие в туалете в Агоре - открутили от смесителей носики-распылители. Крышки унитазов наверно они же унесли.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up