У Хмельницькому затримали організаторів популярного піратського онлайн-кінотеатру

У Хмельницькому затримали організаторів популярного піратського онлайн-кінотеатру
Фото ГУНП.
  • onlainfilm входив до ТОП-5 найпопулярніших в Україні.
  • В поліції кажуть, що онлайн-кінотеатр працював незаконно.
  • Злочинну групу затримали у Хмельницькому.

Відразу за п’ятьма адресами у Хмельницькому одночасно проходили обшуки. Так поліція затримувала організаторів одного із найпопулярніших онлай-кінотеатрів в Україні – onlainfilm. Щодня, як повідомляють ГУ Нацполіції, кількість переглядів відео на ресурсі перевищувала 2 мільйони. Загальний об’єм відео, яке містилося на сайті, була більшою за 50 терабйт.

Свою діяльність у мережі злочинна група приховувала через зворотній проксі-сервер. Все ж, її учасників було затримано. Їм оголосять підозру за частиною 3 статті 176 ККУ. Вона передбачає одне із наступних покарань:

  • штраф від 34 до 51 тисячі гривень
  • позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Міша Заклецький

    Во це злочинців упіймали ... Куда до них синку Авакова чи депутатам верховної ради :))))

    IGOR reply Міша Заклецький

    100%... При том, что в некоторых домах сейчас идут массовые кражи... К примеру 6 краж за 2 месяца только в одном подъезде! Вот где опасность и что надо пресекать! А не заниматься ерундой! Приоритеты не те расставлены! Я так же слышал, что скоро отменяют программу для наркоманов (это когда наркоманам дают специальные таблетки, в дозах, от которых нет галюцинаций, но и при этом нет физическеих мучений) на Заричансокй и переносят её в Скарженцы... Как туда будут добираться наркоманы и где они будут БРАТЬ НА ЭТО ДЕНЬГИ - большой вопрос.... Пусть полиция уже думает, как они будут защищать людей от разбоя, со стороны этих людей... У нас же, пока из ЕС или ООН не скажут, то даже не пёрднет никто (по примеру с цыганами, до которых 4 раза не было никакого дела, а потом на 5 раз, когда был труп, ЕС осудили, то сразу зашевелились и нашли виноватого - Россия)...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up