У Хмельницькому збирають допомогу для тварин зі столичних притулків

У Хмельницькому збирають допомогу для тварин зі столичних притулків
  • Пухнасті залишились у “гарячих” точках і потребують нашої допомоги.
  • Тварин "немає чим годувати". Як можна долучитись?

Під обстрілами і вибухами українці залишають свої домівки і їдуть туди, де безпечніше. Беруть з собою і домашніх улюбленців. Та без допомоги залишились ті, які не мають господарів і живуть у притулках. Це сотні котів, собак і навіть екзотичних тварин. 

У Хмельницькому долучились до порятунку беззахисних чотирилапих. Все необхідне везуть на Київ. Про головні потреби і те, як можна допомогти, розповів керівник хмельницького зоокуточку диких тварин Сергій Пальохін. 

"Є велика потреба в крупах, кормах для собак і кішок. Перша машина з допомогою від Хмельницького була відправлена 2 дні тому. Це більше 700 кілограмів корму. Ще 10 мішків є зараз і на рахунку близько двох тисяч гривень. Тому якщо все буде добре, на завтра будемо пробувати відправляти чергову допомогу. Там тварин немає чим годувати", - каже Сергій Пальохін. 

Відео дня

За словами зоозахисника, у столичних притулках допомоги потребують коти, собаки і навіть екзотичні тварини. Наразі хмельничан просять допомогти. Людей просять приносити сухі корми, крупи. Хто має можливість допомогти пальним - буде чудово. Можна підтримати і матеріально. Номер рахунку нижче. Долучаймось!

Як долучитись?

Номер картки ПриватБанку: 4149-4993-4596-3399 (Пальохін Сергій)
Контактна особа: 096 787 8116 (Сергій).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up