У Хмельницькому змагалися юні пожежники (ВІДЕО)

У Хмельницькому змагалися юні пожежники (ВІДЕО)
Змагання проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя серед молоді. Найсильніші спортсмени увійдуть у збірну, яка буде відстоювати честь Хмельниччини на Чемпіонаті України.

Вже вкотре в травні проводяться змагання серед юніорів з пожежно-прикладного спорту. Цього року з міст і районів Хмельницької області   приїхало понад 160 хлопців. Серед учасників є завзяті рятувальники, які вже декілька років приїздять на змагання.

Відео дня
> - Щороку кількість учасників збільшується, за що я вдячний батькам, педагогам, тренерам та наставникам, - каже  начальник головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Борис Болібрух. -  Сподіваємося, що ці юнаки у майбутньому стануть рятувальниками. Вже з 12 років хлопці можуть стати юними пожежниками. Для цього потрібно  прийти до будь-якої пожежної частини в районі, місті. Їх запишуть до команди. З ними працюватимуть наші досвідченні працівники.  

20 команд з міст та районів Хмельницької області змагалися в подоланні  стометровки  з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го та 3-го поверхів навчальної вежі, пожежній сфері та бойовому розгортанні від мотопомпи.

Чемпіонат з пожежно-прикладного мистецтва дає натхнення пожежникам на підвищення своєї фізичної культури, вважають учасники команд. Вони завжди із радістю будуть брати участь у подібних змаганнях.

Переможців змагань нагородять кубками, грамотами та цінними подарунками.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up