У Меджибізькій фортеці шукатимуть скарби та гулятимуть по підземеллі

У Меджибізькій фортеці шукатимуть скарби та гулятимуть по підземеллі

«Ніч музеїв» приготував для відвідувачів фортеці чимало цікавого та незабутнього. 14 травня організатори очікують в гості сотні туристів.

Європейську практику проведення «Ночі музеїв» у Межибожі підхопили ще минулого року. Тоді на екскурсії підземеллями і майстер-класи завітало майже 300 людей. Цьогоріч організатори очікують ще більше відвідувачів.

 - Ми підготували нові та цікаві майстер-класи, квести, виставу та багато іншого. Розважитись в стінах Меджибізької фортеці зможуть як діти, так і дорослі. Плануємо, що проводитимемо подібні заходи регулярно, - розповідає «ВСІМ» директор Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» Олег Погорілець.

Нова «Ніч музеїв у Меджибізькій фортеці» пройде в неділю, 14 травня. Програма для дітей розпочнеться о 12:00. Для малечі проводитимуть майстер-класи, екскурсії по фортеці, виставу та квести. Дітлахи зможуть власноруч написати картину, зробити ляльку-мотанку чи змайструвати горщик. Також на території фортеці проведуть заходи в рамках святкування Дня матері.

Відео дня

Найцікавіше для дорослих розпочнеться о 20:00. Протягом трьох годин гості фортеці зможуть пізнати таємниці меджибізького підземелля, знайти скарби, помилуватися краєвидами із найвищої точки фортеці та багато іншого. Організатори обіцяють подарувати незабутні емоції, які спонукають повернутися до Межибожа за пошуками нових вражень.

Починаючи з 23:00 від Меджибізької фортеці відправлятимуться автобуси, які відвезуть туристів додому. Для бронювання місця потрібно зареєструватися на сайті заповідника або ж на сторінці у Фейсбук. Також буде можливість переночувати у стінах фортеці. Для цього рекомендують захопити власні намети. Спокій туристів берегтиме місцева охорона.

Що? – “Ніч музеїв у Меджибізькій фортеці”

Де? – Меджибіж, Хмельницька область

Коли? – 14 травня з 12:00 до 23:00

Вартість – від 60 гривень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up