У Молодіжному парку розпочався «Американський пікнік» (ФОТО, ВІДЕО)

У Молодіжному парку розпочався «Американський пікнік» (ФОТО, ВІДЕО)
  • Культурний захід ознайомить хмельничан з американською культурою.

  • Триватиме він також завтра, 21 червня.

У Хмельницькому стартував дводенний «Американський пікнік». Захід організували з метою ознайомлення хмельничан з американською культурою. У рамках заходу проводять різноманітні заходи — мовні клуби, спортивні ігри, виступи англомовних виконавців, покази кіно просто неба.

Проходить це все у Молодіжному парку. Сьогодні, 20 червня, там встановили сцену, а також облаштували та прикрасили простір навколо неї. Поставили лавки, фотозони, торгові точки з їжею та напоями. Одним з найочікуваніших заходів сьогодні був виступ гурту «Cisco & The Racecars». До Хмельницького вони приїхали з американського штату Аризона.

Завітали на «Американський пікнік» люди різного віку — були й маленькі дітлахи, й поважні пенсіонери. Багато хто знімав виступи гуртів, а також фотографувався сам.  «Американський пікнік» проводитимуть ще один день — завтра, 21 червня.

Відео дня

Нагадаємо, що організувала «Американський пікнік» громадська організація «Спелеологічний клуб „Атлантида“». Кошти на організацію виділили з міського бюджету у рамках проекту «Громадські ініціативи». Організатори також долучалися до фінансування.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Оксана Марцонь

    Спочатку святкувала ""русскую зиму", а теперь "американськi пiкнiки", а коли ж своiм украiнським розумом житимем?????

    Оксана Марцонь reply Оксана Марцонь

    Olexandra Stadnik Вибачте, що не могу вiдповiсти Вам грубiстю!!!!! Не дозволяет менталiтет i виховання!!!!! Бажаю Вам ще бiльше гарних розваг пiд "чужу дудку"!!!!!!

    Вася reply Оксана Марцонь

    Забув додати, москаля на тополя.

    Вася reply Оксана Марцонь

    Оксано, не раніше ніж коли замість американоанглійських „i” писатимемо українські „і” та „ї”.

    alexandr angel reply Оксана Марцонь

    От вивчитe укр. мову тоді і почнeмо...
    “житимeмо”

    Конст Лесовой reply alexandr angel

    Точно? Не америговскую???

    Olexandra Stadnik reply Оксана Марцонь

    Зануда ви
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up