У МОЗ розповіли, на скільки вистачить дози вакцин від COVID-19

У МОЗ розповіли, на скільки вистачить дози вакцин від COVID-19
Фото ілюстративне
  • Україна та Німеччина обговорили доступ до вакцин від COVID-19.
  • В майбутньому щеплення робитимуть українцям, які в групі ризику. 

Україна розраховує на вакцину проти COVID-19 від Німеччини. Наразі коли це станеться - поки невідомо. Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов та міністр охорони здоров’я Федеративної Республіки Німеччина Єнс Шпан обговорили це питання під час телефонної розмови. Про це пише УНН.

У Міністерстві охорони здоров’я зазначають, що отримані дози вакцин вистачить на 20% населення. Далі Україна шукатиме джерела поставок вакцини для проведення щеплення всім, хто перебуває в групі ризику. 

“Україна вдячна ЄС та Німеччині за безпосередній фінансовий вклад та політичну підтримку міжнародної ініціативи COVAX, завдяки чому Україна зможе отримати дози вакцини для 20% населення. Проте у цьому випадку у нас залишиться понад 30 млн людей, що потребуватимуть вакцини з інших джерел”, - сказав очільник МОЗ України.

Відео дня

До питання планують повернутись після того, як стане зрозуміло, які вакцини пройдуть клінічні дослідження. Наразі діалог між державами планують продовжити. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Олейник

    А який смисл в вакцинаціі, якщо вірус мутує постійно????
  • Антоніна Іванова

    Ще немає, а вже не вистачить
  • Lena Selezneva

    А российская вакцина? опять гордость не позволяет????
    Лучше сдохнем,да???

    Zhanna reply Lena Selezneva

    Ну так вони вже "тестують" ,запропонуй себе в якості піддослідного,а ми подивимось,виживеш після тої "вакцини" чи ні)))

    Коля reply Lena Selezneva

    Їм краще, щоб європейці поставили неякісну вакцину по аналогії із продукцією яка до нас поступає від них, ніж отримати якісну і дешевшу вакцину з Росії вже, а не через рік. "Патріоти" не дозволяють.
  • Марина Тонкошкура

    Бля**** скільки ж вам потрібно фінансування щоб ви вже нажерлися і почали забезпечувати країну усім необхідним??!

    Коля reply Марина Тонкошкура

    Якщо купувати все у європейців в кілька разів дорожче і нижчої якості, ніж продукція країн бувшого радянського союзу, то звісно коштів не вистачить.

    Марина Тонкошкура reply Марина Тонкошкура

    Илона Сидорчук 100%треба просто не тільки про свою кишеню набирати але і про людей думають,на жаль це із зони фантастики!

    Илона Сидорчук reply Марина Тонкошкура

    Марина Тонкошкура Марінка, дай владу справді українську, грамотну, а не стадо, яке вічно голодне, то зі своїми ресурсами,промисловістю, Україна була би в списку найбагатших країн світу. В нас для цього є все, але керувати цим нема кому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up