У парку Шевченка виявили тіло чоловіка

У парку Шевченка виявили тіло чоловіка
Фото - dtp_khm
  • Перехожий побачив чоловіка, який лежав на газоні.
  • Він був мертвим.

Поліцейські та медики працювали на в сквері Шевченка вранці сьогодні, 21 лютого. Туди їх викликав хмельничанин близько 8 ранку. Саме тоді він, проходячи сквером, побачив на газоні лежачого чоловіка. Виявилося, що той помер.

Як повідомила старша інспекторка з комунікації Хмельницького районного управління поліції, ззовні на тілі чоловіка ознак насильницької смерті виявлено не було. Його було направлено на судово-медичну експертизу. Як виявилося, в чоловіка були проблеми із серцем й це стало причиною смерті.

Нагадаємо, у Хмельницькому в тролейбусі помер чоловік. Його особу ще не встановили.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Читач42

    Ті, хто закінчили три класи церковно-приходської школи, мають інтелект нижче 50, звикли вірити пліткам та фейкам так шкіпяться на вакцинованих, бо банально бояться захворіти і відкинути капці. Але й дурні бояться вакцинуватися, бо "казала жінка троюрідного кума племінниці швагра з  села Зайчики, що після вакцинації 99-річна бабка померла. Самі особисто бачили"😂

    Страх примушує цих громадян відкидати усі доводи розуму та агресувати на тих, хто захищений, і якщо захворіє, то у важкому стані в лікарню не потрапить. Цих людей варто було би пожаліти, якби вони не були небезпечними для нормальних людей. Примусово їх потрібно вакцинувати, а там хочуть най з переляку вмирають, хочуть про свої права верещать. Поки вони є загрозою здорового суспільства, ми з тих карантинів не виліземо.

    Або обмежити їм права. Хай сидять цілими родинами у хаті, лише раз у тиждень , у костюмі хімзахисту за харчами ходять. Як зачумлені))))))

    Читач79 reply Читач42

    Слухай ти інтелект 42, за таких як ти баранів тупих в світі війни та різні настльства відбуваються. Чи ти міркуєш, що жидок доктор фаучі сидить і думає за здоровля людини десь там в Україні? Йому похер твоє здоровля за цей експеремент неімовірне бабло падає і всім медичним верхушкам Європи та Америки, а остальним, щоб підтримували хаос  дали заробляти з різноманітних тестах. Грип був завжди і вакцин від нього немає і ускладнення завжди від грипу були, якщо затянути лікування
  • Сергій Власенко

    Ну а що за чоловік скільки років ?
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Ольга Давиденко

    Царство небесное,соболезнования родным и близким

keyboard_arrow_up