У перший день квітня 70 велосипедистів проїдуть парком Чекмана

У перший день квітня 70 велосипедистів проїдуть парком Чекмана
  • На початку квітня у місті стартує акція "30 днів на велосипеді". 
  • Її учасники мають щодня проїжджати на двоколісному та публікувати пост про це в соцмережах.
  • Символічний старт відбудеться цієї суботи в парку імені Чекмана. 

Всеукраїнська акція "30 днів на велосипеді" проходитиме в Хмельницькому вже втретє. Умови прості - кожен учасник акції має зареєструватись на офіційному сайті акції (30dob.com). Далі протягом квітня щодня проїхати на двоколісному будь-яку відстань. Свої враження чи досягнення щодня викладати в мережі інтернет з хештегом #30daysofbiking. Організаторами акції виступають активісти громадського об'єднання "Критична маса". Вони запевняють, що для бажаючих навіть надрукували спеціальні картки, які можна буде прикріпити на велосипеді. 

- Тим самим вирізнити велосипед поміж інших, - розповів vsim.ua голова ГО "Критична маса" Сергій Петрович. - Картки можна буде отримати на символічному старті акції 1 квітня об 12:00 у парку Чекмана на білому містку.

Відео дня

Організатори стверджують, що офіційного пробігу цієї суботи не планують. Велосипедисти просто "намотуватимуть кола" по парку. Очікують близько 50-70 велосипедистів. 

Довідка: акція 30 днів на велосипеді була започаткована у 2010 році в США. У перший рік було зареєстровано біля 300 учасників із різних куточків світу. Вже у 2016 році їх було більше 8500. Зараз акція триває у багатьох країнах світу. У Хмельницькому веломарафон проходитиме третій раз. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergiy Parkhomenko

    Якби подібну акцію провели у Луцьку то теж би приєднався. Молодці!!! Слава Україні!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up