У перший день квітня 70 велосипедистів проїдуть парком Чекмана

У перший день квітня 70 велосипедистів проїдуть парком Чекмана
  • На початку квітня у місті стартує акція "30 днів на велосипеді". 
  • Її учасники мають щодня проїжджати на двоколісному та публікувати пост про це в соцмережах.
  • Символічний старт відбудеться цієї суботи в парку імені Чекмана. 

Всеукраїнська акція "30 днів на велосипеді" проходитиме в Хмельницькому вже втретє. Умови прості - кожен учасник акції має зареєструватись на офіційному сайті акції (30dob.com). Далі протягом квітня щодня проїхати на двоколісному будь-яку відстань. Свої враження чи досягнення щодня викладати в мережі інтернет з хештегом #30daysofbiking. Організаторами акції виступають активісти громадського об'єднання "Критична маса". Вони запевняють, що для бажаючих навіть надрукували спеціальні картки, які можна буде прикріпити на велосипеді. 

- Тим самим вирізнити велосипед поміж інших, - розповів vsim.ua голова ГО "Критична маса" Сергій Петрович. - Картки можна буде отримати на символічному старті акції 1 квітня об 12:00 у парку Чекмана на білому містку.

Відео дня

Організатори стверджують, що офіційного пробігу цієї суботи не планують. Велосипедисти просто "намотуватимуть кола" по парку. Очікують близько 50-70 велосипедистів. 

Довідка: акція 30 днів на велосипеді була започаткована у 2010 році в США. У перший рік було зареєстровано біля 300 учасників із різних куточків світу. Вже у 2016 році їх було більше 8500. Зараз акція триває у багатьох країнах світу. У Хмельницькому веломарафон проходитиме третій раз. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergiy Parkhomenko

    Якби подібну акцію провели у Луцьку то теж би приєднався. Молодці!!! Слава Україні!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up