У п’яного водія на Хмельниччині конфіскували “Lexus”

У п’яного водія на Хмельниччині конфіскували “Lexus”
Фото - Шепетівське райуправління поліції
  • З початком війни правоохоронці ретельніше “полюють” за нетверезими водіями.
  • Їхні автівки вилучатимуть на потреби ЗСУ чи територіальної оборони.
  • На Шепетівщині вже попалось 13 таких горе-водіїв. 

З п'яними водіями перестали "панькатись" з початком війни. В Україні дозволили конфісковувати автівки у любителів їздити напідпитку. На Хмельниччині чи не щодня вилучають авто у таких водіїв. 

З початку воєнного стану лише на Шепетівщині склали 13 адміністративних протоколів за керування напідпитку. Всі 13 автомобілів вилучили - серед них найбільше автомобілів ВАЗ, а також легковики "Opel", "Hyundai". Є й серед конфіскованих авто Lexus Х400. Про це зазначили у Шепетівському районному управлінні поліції.

На усіх водіїв правоохоронці склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП ( Керування у стані сп'яніння). Окрім вилучення транспортного засобу нетверезим водіям "світить" 17 тисяч гривень штрафу та позбавлення права керування на рік.

Нагадаємо, що з 1 березня в Україні діє розпорядження, яке дозволяє негайно конфісковувати автівки у водіїв, які перебувають за кермом у стані сп'яніння. Після рішення суду транспортні засоби будуть передаватись на потреби територіальної оборони та Збройних сил України.
 
 Читайте також:

Відео дня

"Стопочку горілочки і на пост": кам'янчанин віддав "Skoda" для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up