У сквері Шевченка руйнується дитячий майданчик за 3,3 мільйона

У сквері Шевченка руйнується дитячий майданчик за 3,3 мільйона
  • Сучасний дитячий майданчик облаштували в сквері Шевченка у 2020 році.
  • На це з міського бюджету витратили 3,3 мільйона. 
  • Наразі хмельничани скаржаться на руйнування конструкцій. 

Сучасний дитячий майданчик облаштували в сквері Шевченка у 2020 році. Він розташований зі сторони вулиці Героїв Майдану, поряд зі скульптурами Мазура. На це з міського бюджету витратили 3,3 мільйона гривень. 

Що є на майданчику

Майданчик оснащений штучним покриттям з поліуретану, що є екологічно чистим та стійким до перепаду температур. Серед атракціонів є й ті, що призначені для дітей з інвалідністю. Загалом на майданчику є:

  • Відео дня
    /li>

Представники міської влади перенаправляють з питаннями одне до одного

Сьогодні, 3 квітня, в соцмережах оприлюднили фото руйнування конструкцій. Хмельничани повідомляють про величезні тріщини на кожній з них та про відкріплення одного з канатів. Світлини опублікували в спільноті Департамент інфраструктури міста у Facebook. 

Нет описания.

Щоб дізнатися стосовно відновлення атракціонів, журналістка vsim.ua звернулася до начальника відділу благоустрою Департаменту інфраструктури міськради Тетяни Циб. З цим питанням було перенаправлено до керівництва. Мовляв, коментувати без їхнього дозволу не будуть.  

Тоді журналістка vsim.ua зателефонувала директору Департаменту інфраструктури Василю Новачку. Він, своєю чергою, порадив звернутися за коментарем до КП по зеленому будівництву і благоустрою міста.

Зателефонувавши до підприємства, у приймальні повідомили, що директор у відпустці. Щодо пошкоджених конструкцій та їхнього відновлення вдалося поспілкуватися із головним інженером КП, на ім’я Вадим. Поставивши йому запитання, він сказав: “Зверніться до Тетяни Циб”. Надавши пояснення, що з департаменту інфраструктури направили до КП по зеленому будівництву і благоустрою міста, Вадим відповів: 

- Завтра, 4 квітня, мають провести комісійне обстеження дитячої зони. Відповідно тоді будуть прийняті рішення стосовно ремонтних робіт. 

Нет описания.

Водночас в коментарях під дописом про пошкоджені атракціони начальник відділу благоустрою Департаменту інфраструктури міськради Тетяни Циб повідомила наступне: 

Нагадаємо: підрядною організацією, яка облаштовувала майданчик, було хмельницьке підприємство "Люкс Інстал".  Воно часто отримує підряди на будівництво спортивних і дитячих майданчиків та стадіонів. Так, фірма займалася  капітальним ремонтом стадіону в школі №12. Тоді договір уклали на суму 6 965 934,18 гривні. Серед інших прикладів об’єктів, якими займалася компанія, також є спортивний майданчик у школі №1, спортивний комплекс у гімназії №2. 

Ми будемо стежити за ходом подій із відновлення пошкоджених атракціонів в сквері Шевченка. Інформуватимемо вас. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Нет описания.

Нет описания.Читайте також: Як хмельничани називали дітей в березні: підбірка імен

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Ket Kondratyuk

    Що за народ аби найти якісь негаразди та втерти комусь носа, постійно якесь бурмотіння…все не те…все не так…, чому ж не бачити позитив…чому постійно шукати у комусь недоліки…президент г-но, мер г-но, майданчик г-но, виконавець майданчика теж г-но…скрізь Г-но…виходить???
  • Es fero

    ЗНАЧИТЬ ТАК. В НЕДІЛЮ ТУАЛЕТ В ШЕВЧЕНКА ЗА 5 ГРИВЕНЬ БУВ ЗАЧИНЕНИЙ!!! ЛЕДВЕ ТУДИ ДОБІГЛА А ТАМ ЗАЧИНЕНО. СОРОМ ВАМ. ПРОСТО ВИ КОТИТЕСЬ НЕ В ЄВРОПУ А В ЖОПУ РЕАЛЬНО. І ТАК НЕМА ДЕ СХОДИТИ. ПОТІМ КАЖЕТЕ ЩО БІЛЯ ШКОЛИ СМЕРДИТЬ
  • Алла Анушко

    Дітки 14-15 рочків, впадають в дитинство і катаються, а потім чого вони  поламані?

    Екатерина Марчук reply Алла Анушко

    Алла Анушко а це не діти?

    Vita Viktorivna reply Алла Анушко

    Алла Анушко 100%
  • Tanya Ivanova

    Коли навчаться робити для людей, а не для своїх кишень, бляха, але ж  ні, скільки можна буде ще відмити грошиків на цих майданчиках і так по всій Україні((

    Es fero reply Tanya Ivanova

    ВИ БАЧИЛИ ЯКІ ТАМ БОВДУРИ СКАЧУТЬ ПО ВЕЧОРАМ ЯК КОНІ?

    Андрей Гришнюк reply Es fero

    А Ви, якщо бачили, чому поліцію не викликали?...

    PutnickFree reply Андрей Гришнюк

    Мабуть ще трохи розуміє, що до дітей на дитячому у поліції питань не виникне, а до баби з неадекватним сприйняттям реальності можуть бути😂😂😂

keyboard_arrow_up