У Славуті попрощалися із захисником Луганського аеропорту Сергієм Тимощуком

У Славуті попрощалися із захисником Луганського аеропорту Сергієм Тимощуком
Фото пресслужби Славутської міської ради
  • Майже шість років 18-річний десантник зі Славути був у списках безвісти зниклих.
  • Наприкінці літа 2014 року він перестав виходити на зв'язок, перебуваючи в зоні проведення антитерористичної операції в Луганському аеропорту.
  • Лише цьогоріч у лютому його останки вдалося ідентифікувати.  

Сьогодні, 24 травня,  у Славуті попрощалися із десантником та захисником Луганського аеропорту Сергієм Тимощуком. Він служив у львівській 80 аеромобільній бригаді і загинув у бою за Луганський аеропорт ще влітку 2014 року. Відтоді його вважали зниклим безвісти. І лише минулого тижня за допомогою ДНК-ідентифікації вдалося встановити його останки.

"Громадське прощання з Героєм відбулося в міському Палаці культури. Із сумом слова співчуття, поваги та вдячності за виховання сина родині захисника висловили перший заступник міського голови Сергій Микульський та представник 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, у якій служив Сергій.   Згадували Сергія як добру та щиру людину, люблячого сина та брата, надійного товариша та хороброго воїна", - йдеться у повідомленні Славутської міської ради.

Поховали Сергія Тимощука на міському кладовищі з усіма військовими почестями. Вдома у героя залишилися мама та дві сестрички.

Відео дня

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Інна Якубовська

    Слава.герою.
  • Наталя Тимощук

    Вічна пам'ять
  • Alina Balizca

    Вічна пам'ять Царство небесне
  • Виталий Гриценюк

    Вiчна пам'ять брате
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up