У центрі Хмельницького невідомі розтрощили вуличний лічильник на стовпі. Їх шукають

У центрі Хмельницького невідомі розтрощили вуличний лічильник на стовпі. Їх шукають
  • Інцидент трапився на вулиці Грушевського. 
  • Все потрапило на камери відеоспостереження. 
  • Порушників шукає поліція. 

Ніч, 23 вересня. Двоє невідомих хлопців проходять центральною вулицею міста. Раптом їх увагу привернув засіб обліку електроенергії на стовпі. Невідомі зупиняються і по черзі починають гамселити лічильник, міряючись силою. Коли розтрощили прилад вщент, йдуть собі далі. Ці нічні події зафіксувала камера відеоспостереження, що навпроти. 

Інцидент трапився на вулиці Грушевського. Як виявилось, внаслідок дій вандалів  зникло електропостачання у шести квартирах, офісних приміщень і продуктовому магазині. Про це журналістці vsim.ua розповів хмельничанин Віталій Кофтонюк. Він є орендарем офісу, в якому після згаданого інциденту не було світла впродовж двох днів. 

- На відео є підтвердження хуліганських дій двох осіб. Електропостачання перестало функціонувати у квартирах, магазині та офісах. Основний момент в тому, що лічильник був під напругою 380 Вт та потужністю 100 кВт. Наслідки аварії довелось ліквідовувати працівникам РЕМ, які мусили провести аварійне відключення лінії з підстанції, - розповідає Віталій. 

Відео дня

На місце згодом викликали поліцію. 

Журналістка vsim.ua звернулась за коментарем до Хмельницького районного управління поліції. Інспектор з комунікації Віра Мазур підтвердила цей факт. Інцидент трапився в ніч з 23 на 24 вересня. Із заявою до поліції звернулись 24 числа. 

- Подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі за даним фактом проводиться перевірка. Далі за її результатами буде прийняте відповідне процесуальне рішення, - пояснила Віра Мазур.

Отож, наразі зловмисників розшукують. Після проведеної перевірки матеріали передадуть слідству. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • 007

    Додумалися лічильник під напругою 100квт повішати на пішохідному переході на вулиці на стовпі в центрі міста, дааа наші електрики самі електричні електрики в світі)

    007 reply 007

    Ось і знайшлися Робін- Гуди що порядок наводять
  • Федір Коноплянко

    Помста ахметову😆

keyboard_arrow_up