У центрі Хмельницького російські банки знову облили фарбою

У центрі Хмельницького російські банки знову облили фарбою
Фасади банку відмивають
Червона фарба на фасадах та у банкоматах - так невідомі вночі розібралися з банками "ВТБ", "Сбербанк России" та "Русский стандарт".

У банках ситуацію коментують неохоче. «Русский стандарт» та «Сбербанк России» з журналістами говорити відмовилися, а  у ВТБ пояснили, що справою займається міліція.

- Наше відділення охороняється управлінням Державної служби охорони, вночі, коли це сталося, спрацювала тривожна кнопка, - каже провідний експерт сектору безпеки хмельницького відділення банку ВТБ Віктор Тарасюк. - Усі матеріали знаходяться у правоохоронних органів, наскільки нам відомо, ведеться розслідування. 

Відео дня

Це не перша у Хмельницькому акція проти банків з російським капіталом. У квітні 2014 року, нагадаємо, ці ж фінустанови, що знаходяться по Кам’янецькій, свободівці розмалювали та закидали фарбою і кров"ю. Як це було - можна подивитися тут - фото, відео. На місці події міліція нікого не затримала.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Ну так запропонуйте альтернативу, створіть нові робочі місця... Люди не проти.... Чи по Вашому слід звільнитись, закупитись мівіною, припинити навчання дітей у ВУЗах, припинити лікування (при необхідності), припинити платити по кредитам....і почати шукати нову роботу, може пощастить.... не дуже оптимістично, враховуючи ситуацію на фінансовому ринку... Перед тим як писати високі заклики, поставте себе на місце тих людей.... Вони не винні у тому що держава абсолютно не дбає про власний народ. У чому тоді логіка, ламати все.... Повторюсь, люди не проти, створіть не гірші роб. місця, там багато не треба десь до 60 місць.... Зверніться в держ. банки, з пропозицією прийняти цих людей до себе, ідея хороша, нехай держава подбає про свого громадянина та патриота... чи не так ? До речі, перед тим як вирішувати на кого працювати, поцікавтесь хто і скільки інвестує в нашу державу, у нас кожне 4-те виробництво, це росия.... Не бачу я тут бажаючих європейців...
  • Anonymous

    А що робити,Росія зараз агресор яка вбиває наших людей. І на німців працювали в 2-у світову ,але ж це не правильно! Тоді давайте всі на Росію працювати а вони нехай знущаюця з нас, а чого по вашій логіці так ???
  • Anonymous

    ...гарна картинка для російського зомбоящика. От не вірю, що то були не провокатори. Бідні прибиральниці. Я уявляю, як вони були "раді" такій роботі в спеку на сонці віддраювати фарбу.
  • Anonymous

    цікава ситуація, співробітників даних банків закликають звільнитись, мол не патріотично там працювати... і т.д. скажіть тоді будь-ласка, а що їх сім'ям пояснити, коли вони дома голодні сидіти будуть, що це вияв патріотизму ? Чи можливо ідіотизму ? Запропонуйте альтернативу, створіть нові робочі місця, слабо ? Ви ж уже патріоти, як ви себе позиціонуете... Дайте людям право вибору....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up