У Вінниці депутат Хмельницької облради голову облполіції «знімала»

У Вінниці  депутат Хмельницької облради голову облполіції «знімала»
Фото із сторінки у Фейсбук Вікторії Середюк. На фото: Вікторія Середюк та депутат облради Наталія Вишнівська
Наталія Вишнівська разом із деякими хмельницькими активістами, які «засвітилися» під час Революції Гідності, перебувала у сусідній Вінниці, коли там перекривали дорогу, штовхалися з поліцейськими, сперечалися, палили шини… Таким чином місцеві активісти добивалися відправлення у відставку головного поліцейського області Шевцова. І це їм вдалося.

У сусідній області активісти Автомайдану вимагали відставки керівника Вінницького обласного управління Нацполіціі Антона Шевцова. Під облуправлінням Нацполіціі навіть палили  шини. Акція протесту, яку оголосили активісти, розпочалася 10 березня.  Разом із вінничанами та автомайданівцями із різних міст України протестували  й деякі жителі Хмельницького. Зокрема, як вже похвалилася на своїй сторінці у Фейсбук  керівник хмельницьких автомайданівців Вікторія Середюк, під стінами Вінницького облуправління була і член фракції політичної партії «За конкретні справи» Наталія Вишнівська. Обраниця красується на світлинах на фоні палаючих шин.

Що відбувалося у Вінниці

Як передає вінницьке видання «20 хвилин», очільниця ГО «Автомайдан Вінниччини» Таїса Гайда звинуватила Шевцова у сепаратизмі та вимагала його відставки.  10 березня підтримати її приїхали автомайданівці з кількох міст України.  Декілька днів у місті було гаряче. Вони палили шини в центрі міста та вимагали в Шевцова аби він написав заяву на звільнення.

Фото "vn.20minut"Міністр МВС написав, що звернувся до голови Нацполіції Хатії Деконаїдзе, щоб та негайно звільнила з посади керівника вінницької обласної поліції Антона Шевцова. Так і сталося вчора, 14 березня.

Хто був із хмельницьких

Відео дня

Фото із сторінки у Фейсбук Вікторії СередюкДепутат Хмельницької обласної ради перебувала у той час в Вінниці не сама. З нею були також Вікторія Середюк, Іван Кушнір, Андрій Гаврилюк та ще декілька хмельничан.  Деякі прізвища відомі хмельничанам з часів Революції Гідності. Певний час вони були активними і після її закінчення.  До прикладу, таксист  Андрій Гаврилюк свого часу очолив громадську організацію «Самооборона і контроль», Іван Кушнір також керував «чоловіками  в камуфляжі», але в трошки іншій організації -  «Хмельниччина. Самооборона і громадський контроль», Вікторія Середюк є  керівником «Автомайдан. Хмельниччина».  

Фото із сторінки у Фейсбук Вікторії Середюк

До речі, вже в червні у 2014 року, після закінчення Революції, пристрасті на Хмельниччині ще довго не вщухали. Активісти, які встигли «засвітитися» під час майданів почали ділити неділене.

Після того, як новий керівник «Хмельниччина. Самооборона і контроль» Андрій Гаврилюк виключив 17 осіб, в організації відбулися суттєві зміни. Тоді самооборонівці вирішили легалізувати свою роботу і стати дружинниками. В свою чергу ті, хто залишився «поза грою» створили нову, свою громадську організацію і назвалися - «Хмельницький. Самооборона та громадський контроль». Її очолили Юрій Луцюк та той самий Іван Кушнір.
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Харитонова Оля

    Как эти майданутые сепаратисты уже достали жителей Хмельницкого. Свой сепаратизм и продажность выставили патриотизмом. Настоящие сепаратисты - галичане, присоединенные в 1939 году - европейская прислуга. Именно галичанские сепаратисты привели к власти проевропейских антиукраинских, даже политиками назвать нельзя, одно бе-бе-бе: https://www.youtube.com/watch?v=7EH6v4NJO00 .

    Владимир Р. reply Харитонова Оля

    Оля, чемодан --- вокзал --- рассея.
  • Анонім

    Там шо одна шо друга. Яке іхало таке здибало.
  • Анонім

    По очам все можна про людину сказати. Очі Вишневської - очі наївної, доброї людини, яка вірить у казки. Очі Середюк - це очі хитрої, корисної людини, яка у любий час готова застромити у спину ножа.
  • Анонім

    Середюк забула, що вона шавка Гереги? Під час революції забороняла купувати у Гереги, а на виборах від його партії у депутати перлась. Скільки гнид двуликих на світі аж страшно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up