У житомирській військовій частині повісився 19-річний строковик з Хмельниччини

У житомирській військовій частині повісився 19-річний строковик з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • За попередньою інформацією, хлопець покінчив з життям через нерозділене кохання.
 

Ввечері 5 липня у Житомирі виявили повішеним військовослужбовця строкової служби. Про це повідомляється на сторінці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України у Facebook.

  • "Ввечері 5 липня під час вечірньої перевірки стало відомо про відсутність військовослужбовця строкової служби, 2001 року народження. В результаті пошуку, на відчуженій території було знайдено повішене тіло військовослужбовця без ознак життя", - йдеться у повідомленні.
facebook.com/95BRIGADE

Як інформує "Суспільне.Житомир", строковик-десантник був родом з Хмельниччини та був призваний на військову службу з Кам’янця-Подільського.. Цю інформацію журналістам підтвердив перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк.

За словами прокурора, фізичних травм та ознак насильницької смерті на тілі не встановлено.

Відео дня
  • "На місці події та у нього безпосередньо передсмертної записки виявлено не було, однак у ході слідчих дій був оглянутий його особистий мобільний телефон, і про певні мотиви цього вчинку вже можна говорити", – зауважив Олексій Рихлюк.

Наразі тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Михайло Ковтонюк

    Одні експерти, всі з вислугою!
  • Валентина Лескова

    не вірю щоб молодий хлопчина сам повішався, напевне помогли
  • Светлана Евтух

    Яке кохання? Брєд!
  • Ivan Kuhariv

    Ви читайте до кінця і уважно! Сказано: виявили переписку з дівчиною. Тут зразу особи жіночого роду заговорили про все що завгодно лиш не про себе, які вони насправді  к.....

    Тетяна Мілескі Острова reply Ivan Kuhariv

    Іван Іванович якою дівчиною шльондрою 32 роки а чоловік її сидів

    Люда Павлишена reply Ivan Kuhariv

    Іван
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) Від читача 13:55 Ефективність вітамінів у лікуванні опущених ясен 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up