Учням 25-ої школи погрожують через борги прибиральниці

Учням 25-ої школи погрожують через борги прибиральниці
  • Три дні тому вчителям і учням СЗОШ №25 почали надзвонювати невідомі. Кажуть, що прибиральниця школи заборгувала гроші і не віддає їх.

  • Погрожували, що якщо борг не повернуть, будуть викрадати дітей.

  • Директор навчального закладу вже написав заяву до поліції. Що ж сталося насправді, він розповів журналістам vsim.ua.

Ще 30 січня у соцмережах почали ширитися чутки про те, що учням 25-ої школи погрожують. Користувач Наталія Блонська виклала на своїй сторінці у Фейсбук пост про те, що через борги прибиральниці навчального закладу невідомі надзвонюють школярам.

Прибиральниця позичила гроші на лікування

Директор 25-ої школи вже спілкувався з технічними працівницями. Каже, дійсно одна з прибиральниць має борги. Жінка працює у навчальному закладі вже четвертий рік. Про те, що позичала гроші і не віддавала ніхто з колективу не знав. Директор впевнений, що погрози надходять саме через це.

Відео дня

- В її мами був інсульт, сину операцію на очах робили. Пішла напозичала грошей. Взяла той кредит онлайн без документів. Суми невеликі - в одному десь 1100 і в іншому 2000 гривень. Спочатку дзвонили на службові телефони. А 30-го числа пішли по учнях. На учнівські телефони почали надходити дзвінки, говорили з кавказьким акцентом. Тоді ми викликали поліцію і написали заяву, - розповідає директор СЗОШ № 25 Іван Душкевич.

Директор каже, скоріш за все справу з боргом передали колекторській фірмі, яка і пробує “вибити” гроші. Для цього вдається і до погроз.

В дописі Наталії Блонської був зазначений номер, з якого телефонували з погрозами. Журналісти vsim.ua спробували подзвонити на нього. Нам відповів автовідповідач і попросив залишити повідомлення. Слухавку ніхто не взяв.

Поліція розслідує справу як хуліганство

Керівник 25-ої школи звернувся із заявою до Зарічанського відділу поліції. Три дні біля школи чергували працівники ювенальної превенції, але жодних сторонніх осіб там не побачили. Тому сьогодні, 2 лютого, біля школи правоохоронці вже не чергують. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1  ст. 296 “Хуліганство”. Поки результати тривають у таємниці.

- Напрацювання по ситуації можливо і є, але зараз це таємниця слідства. Якщо ми почнемо розголошувати, то завтра не буде жодного толку. Якщо ми матимемо більше інформації, то будемо визначатись як кваліфікувати ситуацію. Перевіряємо факти по цьому зараз, - коментує начальник Хмельницького відділу поліції Валерій Онісьєв.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Гуменюк

    Навіщо напрягатись і так зарплата капає.)
  • Віталій Українець

    Закон у нас в городі як товар-має свою ціну!
  • Vitaliy

    А пробити по номеру місце знаходження абонента наша поліція не вміє?  Бездарна влада, бездарні реформи, ось і маємо наслідки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up