«Увечері можливі аварійні відключення» - Симчишин

«Увечері можливі аварійні відключення» - Симчишин
Фото з відкритих джерел
  • Аварію – усунули.
  • Місто заживлено на 85%.
  • Можливі перепади напруги.

Аварію на високовольтній лінії, що забезпечує частину Хмельницького резервним живленням, - усунули!

Про це сповістив у соцмережах міський голова Олександр Симчишин.

«Наразі в місті заживлено понад 85% споживачів, - констатував. - Роботи із заживлення решти споживачів тривають. На жаль, заживити всіх сьогодні дуже складно. Критична інфраструктура працює вся повністю!»

Мер наголосив, що паралельно за складних умов тривають відновлювальні роботи на основному об’єкті енергопостачання.

Відео дня

«Саме тому, ввечері можливі суттєві перепади напруги і аварійні відключення, - попередив. - Працюють енергетики, комунальники, рятувальники.  Щира подяка усім!»

Олександр Симчишин вкотре наголосив споживачам на необхідності максимально обмежити споживання електроенергії. Особливо у  ввечері з 18.00 до 22.00 і вранці - з 07.00 до 10.00.

«Тримаймо стрій! Українські воїни героїчно тримають свій фронт, і ми мусимо тримати свій! Тільки так переможемо!» - резюмував.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • читач34

    Мало просто вийти і сказати " можливі відключення,економте..."і т.д.,треба ще щось робити! Сьогодні 9 годин будинки на ближніх Гречанах залишалися без електроенергії! Це при тому, що в інших районах міста електрика чи взагалі не зникала, чи пропадала лише на пару годин. "Особлива" підстанція на Гречаних, від якої заживлюються будинки по Шухевича 1-Л, К, Д, З ...і до війни не виділялася постійним постачанням електроенергії-не було місяця, в якому би не зникало світло в цих будинках на годину-дві, а зараз і взагалі "розслабилася", залишивши тисячі людей без електрики на майже півдоби!  Пане Симчишин,  зверніть увагу на цю підстанцію і робіть хоч щось( здається, треба було починати вирішення цієї проблеми ще роки тому), аби більше не повторювалися подібні ситуації саме на ближніх Гречаних!  "Тримайте стрій" і займайтеся реальними справами громади!

keyboard_arrow_up