Від кулі снайпера в АТО загинув Ростислав Доброшинський. Йому було всього 20 років

Від кулі снайпера в АТО загинув Ростислав Доброшинський. Йому було всього 20 років
  • Хлопець загинув вчора, 1 серпня, у Луганській області. 
  • У нього влучила куля снайпера. 

 

Ростиславові було всього 20 років. В зону бойових дій пішов добровольцем. Рідні досі не можуть оговтатись від шоку. Цієї зими було б два роки, як він служив на Сході. Сестра військового Ірина розповідає, що всією сім'єю вмовляли брати не йти, але той не послухав. Хотів захищати Батьківщину.

- Він вже став героєм для нас і залишиться таким в пам'яті і серці, - каже Ірина.

У Ростика залишилась мама, рідна сестра і бабуся. Друзі згадують хлопця як неймовірно позитивного і життєрадісного, який завжди підтримає і прийде на допомогу. Він завжди був усміхненим. Сторінка бійця у соцмережах просто заповнена сумними дописами і коментарями. Всі не можуть повірити і змиритись з цією думкою, що Ростислава більше немає...

Відео дня

Про прощання з військовим обіцяють повідомити пізніше. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Зниклого в АТО Олександра Бойка досі не знайшли. Дружина військового кличе на мітинг
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Інна Реп'яшко

    Як шкода, такий молодий хлопець. Йому ще жити і жити. Ростику, пробач нам, що не вберегли
  • Vlad Vinski

    Слава Герою!         Росіяни, ви відповісте за кожну краплю української крові!    За всі вбивства невинних людей на їх землі!    За свою жадібність, злість, агресію, цинічність, ненаситність,   дурість, тупість, брехню, за рабську покору своїм кровожерним упирям,  за лицемірство, за ідолопоклонство своєму хворому царю, за тероризм, за сепаратизм, за нездатність противитись злу! Вас ніхто ніде не чекає, ви дратуєте собою весь світ, навіть тих, кого купляють ваші хазяї  за неймовірно великі гроші! Ви імперія зла, яка має згинути навіки!

    Александр Администратор reply Vlad Vinski

    Як на мене Ви надто погрузли в кишеньковому патріотизмі. Росіяни такі ж прості люди, жeртви обставин як і украінці. І на сайті якось нe патріотично однокласники і вк нe забрали з логіну і шарінгу. А за хазяів Ви явно пeрeбільшили, либонь так і у вас є свій хазяін, а Ви нe помічаєтe, бо ж так як і росіяни нe можeтe зробити більшe дозволeного. Нe дивіться тв, нe читайтe газeт, старший брат дужe близько...

    Vlad Vinski reply Александр Администратор

    Ніяких кишенькових патріотизмів не існує. Патріотизм або є, або його немає. Або ти служиш своїй Батьківщині, або чужій, а значить працюєш на хазяїна. В другу світову ви б попробували пояснити, що німці заложники своєї системи. .. Вас би розстріляли на місці. Зараз не розстрілюють, але росіяни народ, якого не можливо поважати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up