В авіакатастрофі під Харковом загинув курсант з Хмельниччини

В авіакатастрофі під Харковом загинув курсант з Хмельниччини
  • Під Чугуєвом розбився літак з курсантами. 
  • В трагедії загинув хлопець зі Старокостянтинова. 

 

Вчора, 25 вересня, трапилась страшна авіакатастрофа під Харковом. Там розбився літак з курсантами на борту, загинули 25 людей. 

Сьогодні, 26 вересня, стало відомо, що серед жертв є курсант з Хмельниччини. Загинув Костянтин Зибюк, хлопець був родом із Старокостянтинова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Микола Мельничук.

"Замало слів аби висловити щирі співчуття родинам загиблих у авіатрощі Ан-26 під Чугуєвом. На жаль, ця трагедія не оминула і Старокостянтинів: Зибюк Костянтин Олегович, курсант Харківського Національного університету Повітряних Сил був нашим земляком. Схиляємо голови у сердечній молитві за душі жертв авіакатастрофи. Це незагойна рана для всього суспільства та нашої громади", - написав мер Старокостянтинова. 

Відео дня

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, на Харківщині розбився військовий літак Ан-26 з курсантами. На борту було 27 людей, серед яких 20 курсантів. Загинули 25 людей, двоє курсантів вижили, вони наразі в лікарні у важкому стані.  Володимир Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби в Україні, про що йдеться у відповідному указі № 410/2020 на офіційному сайті глави держави.

У Хмельницькому через трагедію скасували частину святкових заходів, присвячених Дню міста. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Елена Рахимова

    Дуже велике горе  Співчуття батькам Царство небесне вічний спокій загиблим Тримайтесь
  • Крістіна Коберник

    Царство небесне і вічна пам'ять 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
  • Галина Саліпа

    Найстрашніше горе -батькам хоронити своїх дітей...щирі співчуття рідним і близьким.Вічна пам'ять.
  • Тамара Федорченко

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up