В Городку відкрили новий лікувальний корпус центральної райлікарні

В Городку відкрили новий лікувальний корпус центральної райлікарні
  • Нове приміщення для декількох відділень почали будувати ще з 1990 року. 
  • Проте на довгий час будівництво призупинилось, а відновити його змогли лише у 2015. 
  • Що зробили у новому лікувальному корпусі?

Новий лікувальний корпус у Городоцькій центральній райлікарні почали будувати ще у далекому 1990 році. Проте на довгих 15 років будівництво "заморозилось". Відновили зведення корпусу лікарні на 120 ліжкомісць у 2015 році. На будівництво витратили майже 53 мільйони гривень. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької ОДА. 

Так, за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку виділили 27 мільйонів гривень, з обласного бюджету - майже 3 мільйони гривень, з районного бюджету - 3,5 мільйони гривень, субвенції з державного бюджету - 18 мільйонів гривень. 

Що зробили у лікарні:

Відео дня
  • придбання лапароскопічної сітки та комплексу лапароскопічного обладнання
  • перекриття хірургічного, інфекційного, кардіологічного, терапевтичного, гінекологічного відділень
  • заміна вікон, дверей на енергозберігаючі
  • будівництво блочно-модульної котельні на твердому паливі 
  • закупівля 3 санітарних автомобілів
  • утеплення та заміна покрівлі стоматологічного відділення та приміщення бухгалтерії.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • валентина

    Я не понимаю, почему не открывают аптек по селах, ведь программа та же, но не нужно тратить 52 000 000 грн и 12 000 грн в год на содержание мёд больниц???? По селах оренда 250-350 грн в мес у торг спилок и коммунальные только свет 100-150 кв, а на зарплату аптекари себе за работают, также как и на электричество(обогрев прибор 15 грн в день) Во всех селах должны быть аптеки!!!! Как за бугром!!! И касы будут 2-3 тыс в день, как в сельском прод магазине, и люди смогут купить необходимое лекарство, даже зеленку или от давления или цитрамон а не мучился! В Киеве оренда 36 кв м 90 000 в мес в торговом центре, и касы 16-23 тыс в день , ну , то что они выигрывают???
  • Сергей Бик

    53 мільйони і 25 років
  • Наталія Школьник

    У цьому заслуга і велика,плідна праця головного лікаря,заслуженого лікаря України Дралюка Миколи Івановича.Вмілого і компетентного керівника,професійного лікаря ,Мудрої Людини,,щирої,відданої ,з добрим серцем ,патріота!Низький уклін Вам,Миколо Івановичу, за Вашу працю,доброту,порядність!Щиро Вам дякую за все!Божої ласки!
  • Лена Кузьмук

    Красота ! Я радію від душі за людей і їх комфорт ! Завдяки райраді . Бо вже два місяці кричать в рупор : Що ніхто нічого не робить .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up