В хід пішли яйця: Хмельницькі активісти зірвали зібрання "тергромади"

В хід пішли яйця: Хмельницькі активісти зірвали зібрання "тергромади"
Фото depo.ua

Члени самопроголошеної територіальної громади зібралися на конференцію. Там на них чекали активісти. Не з пустими руками. 

«Тергромаду» не зупинили обшуки. Її члени вирішили зібратися на конференцію. Та в приміщення Будинку Профспілок їм не вдалося навіть зайти. При вході на них очікували представники «Самоооборони», «Соколу» і «Правого сектору».

- Це збіговисько ходить в лікарні, їздить по дорогах, але не платить податки. І державної влади вони не визнають. Їхня діяльність є протиукраїнською, - розповів «ВСІМ» лідер «Правого сектору» в Хмельницькій області Анатолій Медведчук.

Обкидання яйцями і словесні перепалки біля Будинку Профспілок тривали майже годину. За порядком слідкували патрульні. Прибув на місце і т.в.о. начальника Хмельницького відділу поліції Володимир Калашнік. Він заспокоював натовп. Більше вговорював представників «тергромади». Мовляв, саме вони можуть спричинити конфлікт/

Відео дня

Станом на 11:40 представники «тергромади» пішли писати заяву до поліції. Вважають, що на них незаконно тиснуть і заважають працювати. Активісти запевнили «ВСІМ», що не допустять проведення конференції чи інших зібрань. 

Головний поліцейський міста прозвітував у на своїй сторінці Фейсбук про конфлікт між "тергромадою" та активістами. Останні так і не дало самопроголошенцям провести конференцію «Безпосереднє самоврядування і пряма демократія в Україні». Обидві сторони подали заяви до поліції. Чотири надійшло від "тергромадівців", ще одна від активістів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    - Це збіговисько ходить в лікарні, їздить по дорогах, але не платить податки.ХО-ХО-хо!!



    а фирмы ети приезжие  , нанимающие батраков на работи, регистрируются в офшорах в домениканской республике ???

    или плотят ПОДАТОК В СВОИ ЗАРЕГИСТРИРОВАЫЕ НА ЖЕН,: часных пенсионых фонди,  часные страховые компании  , часных благотворительные организацие, частные садики школы , часные церкви и их фонды , и содержащие свои счета , своих банках , кстати их можно было открывать как пип без лицензии???
  • Анонім

    Ну и что здесь такого, вот у нас в селе тоже есть териториальная громада, так вот например  водитель зила дядя вася что возит песок и арматуру  тоже плотит в териториальную громаду 40 грн в год, и серожа имеет в селе 5 коопераций и тоже плотит в териториальную громаду 350 грн в год
  • Анонім

    Основні завдання діяльності голови тиритриальной громады села ружичная напрер  мікрорайону КВАРТАЛЬНИЙ : 2.1. Створення умов для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і законів України. 2.2. Задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг. 2.3. Участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку ВІДПОВІДНОЇ ТЕРИТОРІЇ, інших програм
  • Анонім

    Голова тиритриальной громады села ружичная напрер  мікрорайону КВАРТАЛЬНИЙ: • здійснює заходи по виконанню плану господарської діяльності на поточний рік; • організовує роботу комітету; • скликає та проводить засідання; • організує виконання рішень комітету мікрорайону; • є розпорядником коштів, підписує рішення та інші документи комітету, представляє його у відношеннях з міською радою, виконавчим комітетом,фізичними та юридичними особами; • виконує доручення комітету; • виконує інші повноваження; • проводить прийом громадян три рази на тиждень спільно з секретарем; • скликає та проводить збори громадян за місцем проживання щодо вивчення питання участі мешканців у проектах, каналізування, водопостачання та асфальтування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up