В Ізяславській районній лікарні відкрили нове відділення анестезіології та інтенсивної терапії

В Ізяславській районній лікарні відкрили нове відділення анестезіології та інтенсивної терапії
  • На оснащення відділення витратили трохи більше півтора мільйона гривень.
  • Перебувати у ньому можуть одночасно 6 хворих.
  • Відділення оснащене всім необхідним для виведення з критичного стану важкохворих. 

В Ізяславській центральній районній лікарні запрацювало нове відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Урочиста церемонія відкриття відбулася 17 грудня. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької ОДА.

Як зазначають, загальна площа відділення - 155,4 метра квадратних. Розраховане воно на 6 ліжок – 4 з яких у загальній реанімаційній залі, 1 ліжко в дитячій палаті та 1 ліжко в ізоляторі.

Відділення оснащене всім необхідним для виведення з критичного стану важкохворих. Тут є монітори для спостереження за роботою серцево-судинної системи, дефібрилятори, апаратами штучної вентиляції легень. Усього на проведення робіт у відділенні витратили 1 мільйон 512 тисяч гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up