В Молодіжному парку сталась масова бійка (ВІДЕО)

В Молодіжному парку сталась масова бійка (ВІДЕО)
Фото khm.depo.ua
  • Під час перегляду мультфільму побилися дорослі.
  • Що пишуть очевидці та кажуть поліцейські?

Суботній вечір для багатьох хмельничан став часом для сімейного відпочинку в Молодіжному парку. Вчора, 14 серпня, там відбувся традиційний показ мультфільму просто неба. Діти разом із дорослими переглядали його на великому екрані. Показували стрічку “Душа”. Це був «Вечір кіно з SEBN UA».

Даний вечір запам’ятається масовою бійкою. Відео із тим, що відбувалося, опублікували в каналі “Хмельницький LIVE” у Телеграм. На ньому все розпочинається із конфлікту двох чоловіків. Далі все переростає в бійку за участю дорослих. В тому числі й жінок. Також в натовпі присутній собака, який, ймовірно когось вкусив. За цим всім спостерігають діти. Детальніше дивіться на відео, яке опубліковано в Телеграм-каналі "Хмельницький LIVE",

Відео дня

Наприкінці відео видно, як вже лежачого чоловіка кілька разів ногою б’є жінка. Це коментує очевидець, який знаходиться за кадром.

У коментарях під дописом у каналі Телеграм користувачі писали, що на місці мала б бути поліція. На кадрі її немає. Але люди, які були на пляжі в цей вечір, пишуть, що декілька разів бачили правоохоронців, які чергували.

Ми звернулися до патрульної поліції. у пресслужбі обласного управління повідомили, що інформації про даний конфлікт у них немає. Також ми звернулися за коментарем до Хмельницького районного управління поліції. Але поки відповіді не отримали.

Водночас у коментарях пишуть, що про причину конфлікту. Мовляв, якийсь старший чоловік чіплявся до дітей. Ті пожалілися батькам. Що було далі, видно на відео. Також користувач додає, що правоохоронці розбираються в даній ситуації. 

Доповнено: як повідомили "ВСІМ". у Хмельницькому районному управлінні поліції, із письмовими заявами до правоохоронців жоден із учасників конфлікту не звертався.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Катя Ткачук

    Це не просто теперішня молодь - це наше майбутнє... подивіться... страшно за наших дітей, в якому суспільстві їм доведеться жити...
  • Катя Ткачук

    В Німеччині вже б затримали всіх і дали покарання, а в нас навіть поліцією не блиснуло...
  • Alexandr Antonov

    То наслідки вакцинації))))
  • Евгений Ярмульник

    Что тут такого страшного?Ну немного разомнялись.Этот парк всегда махатчам славился.А после спиртного всегда тянет на приключения

keyboard_arrow_up