В озері на Озерній втопилася дитина

В озері на Озерній втопилася дитина
  • Трагедія сталася близько 17:30.

В озері, що розташоване в мікрорайоні Озерна, втопилася дитина. Таку інформацію ми отримали з власних джерел, вона ж була поширена у соцмережах. Журналістам vsim.ua її підтвердив начальник пресслужби ГУ ДСНС у Хмельницькій області Олександр Гулько. Будь-яких інших деталей він не повідомив. Крім того, ми наразі очікуємо інформацію з Хмельницького районного управління поліції.

Станом на 18:30 на місці події були працівники поліції та «швидкої». І ті, і інші надавати коментарі відмовилися. Точне місце трагедії нам наразі невідоме. Судячи з того, де зібрався натовп людей та працівники екстрених служб, це сталося біля берега озера зі сторони вулиці Панаса Мирного. Ми опублікуємо нові деталі, що вони стануть нам відомі.

Як повідомляє «Суспільне», загиблому хлопчику було 10 років. Ще одну дитину врятував перехожий. Як розповів начальник Хмельницького районного управління поліції Василь Птащук, хлопці бавилися на дамбі та впали у воду. Один із них виліз із води сам, другого витягнув перехожий. Про третю дитину, яка вже була під водою, небайдужий хмельничанин не знав.

Відео дня

За наявною інформацією, дитина втопилася з цієї сторони берега

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Mariya Vovk

    💔😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏
  • Екатерина Каткова

    Ну якщо воно безмозгле ,дурне та тупе.І полізло.в воду де не можно плавати і про це усі знають.То хто йому винен!? Мізгів немає сам і винен.Треба головою було думати.

    Валя Романюк reply Екатерина Каткова

    Екатерина Каткова ви в 10 років дуже були розумною? Не можна так про дитину...батькам співчуття...
  • Вера Стадникова

    Горе родителям
  • Люда Шевчук

    Дай Бог сили батькам,пережити це страшне горе!!!дитині царство небесне!!

keyboard_arrow_up