В паспортному столі хмельничани з шостої ранку займають чергу

В паспортному столі хмельничани з шостої ранку займають чергу
  • Заміна паспорту на id-картку та подача документів на закордонний - за цим хмельничани стоять у великих чергах в паспортному столі. 
  • Кажуть, що працює лише один термінал, який видає талони, а чергу займати доводиться з самого ранку. 
  • Скільки чекають та з якої години займають чергу, бачили журналісти vsim.ua. 

 

Величезні черги у вузькому коридорі та лише один термінал, який видає талони - саме таку картину можна побачити у паспортному столі, що на Пушкіна, 15. Хмельничани кажуть, щоб здати документи на id-картку або закордонний паспорт, вистоюють нелюдські черги, починаючи з шостої ранку. Та й на прийом записують вже на місяць вперед. Люди стоять в вузькому коридорі годинами, мовляв, якщо вийдеш з черги, то потім втрапиш у самий кінець. 

Відвідувачі розповідають, що змушені записуватися у саморобні списки, аби їх не "викреслили" з черги. Хмельничанка Світлана прийшла в паспортний стіл о дев'ятій. Каже, не знала, що тут доведеться так довго чекати. 

- Прийшла, щоб записатись на заміну паспорта в зв'язку зі зміною прізвища. Бачу, що там деякі йдуть по списках, які писали ще з вчорашнього дня. Стою поки в "живій" черзі, - розповідає Світлана. 

Відео дня

По 15 людей до кожного кабінету можна побачити і на Грушевського, 95. Там хмельничани подають документи на оформлення закордонних паспортів, а також забирають готові документи. 

- Це первісний вік. Я сьогодні чекаю з восьмої години, щоб здати документи на паспорт. А як прийшов, то вже людей 20 було. То вони що з ночі займають? А в мене робота на виробництві і мені години відрахують потім. А якби тут поставили апарат, то було б краще. А то стоїть купа людей, пропустив бабушку, чекаю, - розповідає vsim.ua хмельничанин Олександр. 

В Головному управління Міграційної служби у Хмельницькій області кажуть, що поки не планують доставляти терміналів, а великі черги - то просто ажіотаж на нові паспорти.

- Раніше до кабінетів була лише "жива" черга, зараз задіяли термінал, що видає талони. Це пілотний проект. Як тільки буде можливо, запустимо і електронну чергу, через яку хмельничани зможуть записатись, - пояснює прес-секретар відомства Лілія Квятковська.

На Грушевського люди стоять в черзі, аби подати на закордонний паспортА стільки людей чекає, аби забрати готові документиЩоб взяти талончик на прийом, треба вистояти величезну чергу. В ній більше 30 людейДо обурених хмельничан виходив начальник відділу, та пояснити не зміг

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Аліна Лясова

    Продам талон на 14 березня писати  в facebook-аліна лясова.



    Вк-аліна литвинюк.ціна від 100грн
  • Тарас

    Паспортний стіл, цe взагалі пиздeць, бeз знайомст щось зробити, дужe важко і довго.
  • Яна Ососкова

    З'явилось нове виправдання, яким можна пояснити абсолютно все - "пілотний проект". Панове, "пілоти", можливо вже час працювати?
  • Мастер Автополив

    Вы оба нихрена не соображаете. С 24 ноября 2016 года у нас безвиз. Вот народ и стоит в очереди за заграном. пора за круассаном рвануть на Монмартр. И в Берлин берлинервюрст откушать. Деревня вы!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up