В порушників на Хмельниччині відібрали 50 авто. Їх вже передали ЗСУ

В порушників на Хмельниччині відібрали 50 авто. Їх вже передали ЗСУ
  • З початку війни у порушників вилучили більше 50 автомобілів.
  • Транспорт почали передавати на потреби ЗСУ і правоохоронців.

У період воєнного стану законодавство України передбачає можливість вилучати автомобілі у порушників. Транспорт передають на потреби Збройних Сил України і правоохоронців. 

З початку війни на Хмельниччині передали вже 51 автомобіль, який вилучили у горе-водіїв. До слова, на потреби ЗСУ передаються не лише транспортні засоби, вилучені за керування їхніми власниками напідпитку, а й ті автомобілі, які були вилучені у правопорушників, як знаряддя вчинення ними кримінального чи адміністративного правопорушення та доставлені на штрафмайданчик поліції. Про це розповів начальник ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук.

Відео дня


За його словами, на Хмельниччині з початку повномасштабної війни на потреби військових і правоохоронців в результаті злагодженої співпраці поліції, військової адміністрації та військкоматів уже передано 51 транспортний засіб. Найпотужніші та найсучасніші невідкладно відправили для підсилення матеріальної бази наших героїв-захисників у "гарячих" точках України.

"Наша позиція у цьому питанні буде принципова, незалежно від того, який транспортний засіб вилучається, і у кого. Жодних поступок чи компромісів бути не може: порушив — відповідай за законами воєнного часу", - зазначив Руслан Герасимчук. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Света Баранова

    Правильно і аварій менше

keyboard_arrow_up