В Україні хочуть заборонити секонд-хенд

В Україні хочуть заборонити секонд-хенд
Фото ілюстративне
  • У Мінсоцполітики планують заборонити ввезення секонд-хенду в країну під виглядом гуманітарної допомоги.

Міністерство соціальної політики розробляє зміни в нормативно-правові акти України щодо заборони ввезення на територію країни вживаних речей у якості гуманітарної допомоги. Про це повідомив заступник міністра цього відомства Олег Коваль, пише "Інтерфакс-Україна".

Як зазначив посадовець, існують пробіли в законодавстві, якими користуються бізнесмени, щоб не платити податки. Вони ввозять секонд-хенд як гуманітарку і тому не сплачують податки, але потім продають вживаний одяг.

  • "Ми гідна нація і нам не потрібні мільйони тонн секонд-хенду в країні", - сказав Коваль.

Щоправда, Коваль пояснив, що винятком буде одяг спеціального призначення, який направляється з-за кордону армії, поліції, ДСНС, СБУ, медицині. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Петрович

    1. Краще було почати з неділі, спочатку обмеживши роботу по неділям, а згодом повністю виключити неділю як робочий день.

    2. Наступний крок - щоб батьки несли відповідальність за виховання власних дітей, а не перекладали це на дідусів, бабусів, прадідусів, прабабусів тощо...Вони своїх дітей виховали, і заслужили на свій відпочинок після важких трудових буднів.... а час від часу на вихідних чи святах можуть навідувати нащадків, на півдня-день...А не навпаки, коли батьки тижнями на "важкій роботі", а до дтей навідуються на годину другу раз на два тижні а то й місяць..

    3. батьки, які виїхали закордон на заробітки, і залишили дітей на виховання на родичів хай сплочують за послуги "бебісіттерів" за повну добу їх перебування за кордоном.

    4. Дітям не потрібні зароблені за кордоном доляри і єврики чи фунти.... їм потрібні тато і мама, сім'я, все.... час проведений з дітьми  це найкраще всяких заробітків. Краще вже на Україні заробити менше, але бути з сімєю, чим розвалити сім'ю, і жити окремо

    5. Смі'я і діти має стати пріоритетом над роботою, заробітками, і "парубоцькими і дівицькими" походеньками "наліво"

    6. Перегляньте фільм НЕЗАПЛАНОВАНА (UNPLANED) 2019року, як жінки так і чоловіки, перш ніж ходити на "ліво"
  • Сіма

    Нарешті взялись за євроганчірки. Сподіваюсь не буде євроганчірок, євроблях і всього що починається на "євро", бо воно все вживане і шкідливе для українців і України.
  • Анонім

    Епоха бідності минула. Тепер епоха злиднів.

    Sidorcuk Masa reply Анонім

    Взялись за юлькин бизнес))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up