В Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили карантин (ВІДЕО)

В Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили карантин (ВІДЕО)
  • Відповідне рішення прийняв Уряд сьогодні, 25 березня.
  • Що означає надзвичайна ситуація та скільки тепер триватиме карантин, дивіться далі.

 

В Україні вводять режим надзвичайної ситуації та продовжать дію карантину ще на 30 днів. Відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів сьогодні, 25 березня, на черговому засіданні

  • "Режим надзвичайної ситуації запроваджений по всій території України на 30 днів. 
    Таке рішення щойно ухвалили на засіданні Кабінету Міністрів. Крім того, у режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту. Відповідно, всі карантинні обмеження також подовжені на 30 днів до 24 квітня", — повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Facebook.

Нагадаємо, спочатку планувалося, що карантин триватиме до 3 квітня. 

Відео дня

Раніше режим надзвичайної ситуації уже був введений у тих областях, де зафіксували випадки інфікування новим коронавірусом: Київській, Житомирській, Чернівецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Донецькій, Тернопільській і Черкаській, Запорізькій областях та Києві.

Станом на ранок у 13 областях України зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків захворювання.

ЗАСІДАННЯ УРЯДУ:

Читайте також: Коронавірусний карантин: найважливіше за 25 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дуня Солодунова

    300грн субсидії....а у кого субсидії нема,а дома сидіти треба без збереження заробітної плати?
  • Олександра Буряк

    не наводьте ще більше паніки людям і так погано немає за що жити де кошти брати якщо ще без роботи просидим до 24 квітня
  • Анонім

    Гуляємо. А як же Паска з Проводами?

    валентина reply Анонім

    Те что приехали с Европы - так и делают !!!Гуляют на широкую ногу !!

    А маска с проводами ?? - ето СЮРПРИЗ , после которого все и начнётся Типа ты невкурсе,)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up