В Україні запровадили відеофіксацію порушень ПДР і штрафні бали

В Україні запровадили відеофіксацію порушень ПДР і штрафні бали
Верховна Рада прийняла закон, відповідно до якого в Україні запровадять фото- та відеофіксацію порушень правил дорожнього руху.

Законом передбачено, що в Україні запровадять системи автоматичної фіксації порушень ПДР, як у країнах Європи. 

А квитанції за зафіксовані в автоматичному режимі порушення будуть надходити на адресу власників авто разом із доданими фото- чи відеодоказами. Власник матиме час на те, щоб згадати, чи він керував автівкою у день порушення, чи інша особа, якій авто передавалось. Кожен матиме право оскаржити таке рішення в суді.

Також законом запроваджується система штрафних балів, які будуть враховуватись під час накладення штрафів.

Відео дня

Працівників патрульної поліції та інші підрозділи наділять правом стягувати штрафи на місці порушення. Вилучення прав у водіїв буде можливе лише за рішенням суду. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Якої погоди чекати у Хмельницькому наступного тижня 17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up