Дитина з інтернату і лікар із Старокостянтинова. Де зафіксували нові випадки COVID-19

Дитина з інтернату і лікар із Старокостянтинова. Де зафіксували нові випадки COVID-19
  • На Хмельниччині виявили 11 нових випадків коронавірусу.
  • В яких районах області зафіксували нові випадки, читайте далі. 

Кількість хворих на COVID-19 зросла. Наразі у Хмельницькій області зареєстровано 267 лабораторно-підтверджених випадків захворювання. З них: 69 людей одужало і 9 померло. Такі дані оприлюднили у прес-службі Хмельницької облдержадміністрації станом на 15:00.

11 нових випадків виявили у:

  • Старокостянтинівському районі  - 4 (3 з пневмонією,  будуть госпіталізовані до Хмельницької інфекційної лікарні, 1 працівник ЦРЛ)
  • Дунаєвецькому районі -(хворі з пневмоніями,  будуть госпіталізовані до Хмельницької інфекційної лікарні)
  • Кам‘янець-Подільському  районі - 2 (контактні, лікуються  амбулаторно),
  • у Деражнянському районі - 1 (виявлено під час тестування на планову операцію, гемодіалізна хвора, питання щодо закладу для  госпіталізації вирішується)
  • у Полонському районі  - 1 (дитина із закладу інституційного догляду (інтернату)  госпіталізують до Хмельницької інфекційної лікарні),
  • у Шепетівському районі  - 1 (контактна особа,  лікується  амбулаторно).

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Таня Танюшка

    Цікавить питання,а де зараз ті люди які по чоловік 10 стояли під кабінетами поліклінік,де поділися серцево-судинні захворювання,ендокринні,гастро проблеми? У мене знайомі працюють в лікарні,раніше за добу чергування 1-2 смерті як мінімум від інсульту,зараз усі здорові,тільки короновірусу бояться?
  • Ruslan Podlesski

    Брехня вас розводять а ви ведетесь як стадо!!!!!
  • Лена Смирнова

    Меня возмутило то,что когда  начали открывать рынки,то начали возмущаться именно те кто стдит на гос.работе и не имеют свой собственный бизнес!!!И то что они завидуют конкретно  базарникам это видно по смс(инстаграмме,фейсбуку и т.д).Но я всем говорю  !!!Какие проблемы ?Берете деньги,едите за товаром,несете мешок на плечах,снимаете или покупаете контейнеры(На данный момент после карантина можна снять места и очень хорошие места),торгуйте и несите как вы все говорите мешки с деньгами домой!!!!И я бы посмотрела как бы вы радовались!!!!Кто вам запрещает?????Так не хотят думать,влаживать,рисковать!!!!Только прийти на работу ,отработать свои часы ,ни о чем не думать!!!Не видят что люди на рынок не ходят каждый день,они чаще ходят за продуктами в супермаркеты,аптеки где большая вероятность там подцепить,в церковь!Вот там собираються много людей и каждый день!!!

    Таня reply Лена Смирнова

    дійсно ринок, базар, там працює може півміста, може менше, але багато людей
  • Анонім

    Чому фейк? Ви ж не можете знати всіх тих. Хто в країні захворів. Скільки лікарів он похворіло і дехто помер. Також священники. І не тільки в Україні. Ви ж не можете знати тих ввсіх 17000 українців. Хто хворів. Он потрохи вже дехто знає. Хтось з вас зі снідом знає? Ні. Тому що ніхто не скаже. А він є. З коронавірусом може . Люди побоюються сказати. Скільки агресії було в коментарях  на початку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up