Велосипедисти "обкатали" Хмельницький

Велосипедисти  "обкатали" Хмельницький

Велодень - 2016 зібрав і малих, і великих. На головне велосипедне свято з'їхалось понад 800 велосипедистів. Потішила любителів активного відпочинку і тепла та сонячна погода.

Сьогодні, 29 травня, Хмельницький показав своїм мешканцям, що він є велосипедним. На майданчику біля кінотеатру імені Шевченка яблуку ніде було впасти. Всю площу заполонили велосипедисти. Серед шанувальників активного способу життя і досвідчені майстри з велоспорту, і любителі поганяти на ровері у вихідні. Дорослі привезли з собою діток, дехто їхав у колясці позаду одного з батьків, а хтось вже має і свій двоколісний транспорт. 

- Я займаюсь велоспортом, в нас є спеціальна база, де ми займаємось. Їздимо на змагання, тренуємося завжди. Наш тренер запропонувала нам сьогодні проїхатись. Я ще з дитинства катаюсь на велосипеді, це те, що мені до душі, - розповідає "ВСІМ" хмельничанка Анастасія Кучумова (на фото посередині).

- Велосипед для мене - це не лише спосіб переміщення, але і велике задоволення. Я сама спортсменка, у мене вся сім'я - спортсмени. Це і здоров'я, і спорт, і цікаве спілкування з однодумцями. Я вже не вперше беру участь у таких заходах, 2 роки тому виграла Міс Велодрайв, - зізнається хмельничанка Олеся Рубін.

Відео дня

- Ми ще не були на таких заходах, але хочеться спробувати перший раз щось нове. Вчора дитині купили якраз новий велосипед, а самі катаємось ще змалку, - каже хмельничанка Уляна Кравець. 

- Ми зовсім нещодавно купили собі велосипеди і зацікавились таким видом спорту. Вирішили взяти участь у такому заході, це цікаво та класно. Моя сестра професійно займається велоспортом, вона і підштовхнула нас. Та і це дешево та корисно для здоров'я, - зазначає хмельничанин Олександр. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up