«Ви прийшли на тест, а не в магазин за покупками». Як кандидати в патрульні бігали і віджималися

«Ви прийшли на тест, а не в магазин за покупками». Як кандидати в патрульні бігали і віджималися
  • 96 кандидатів в патрульні пройшли перші випробовування. Сьогодні, 18 липня, вони здавали тест на рівень фізпідготовки.
  • Серед претендентів на роботу в поліції свої сили перевіряли 18 дівчат.
  • Кандидати здавали комплексну силову вправу й бігали. Не усі вдало.

8:20 ранку. Біля входу на стадіон «Поділля» стоїть два десятки молодих хлопців. Топчуться з ноги на ногу й помітно нервують. Усі вони хочуть стати патрульними поліцейськими. Вони уже пройшли перші етапи відбору і прийшли на стадіон, аби скласти нормативи з фізичної підготовки. На кандидатів в патрульні сьогодні, 18 липня, чекали комплексна силова вправа, біг на 100 і 1000 метрів.

На 8:30 ранку призначили час початку тестування для перших 25 хлопців. Вони пройшли реєстрацію і пішли перевдягатися й розминатися перед першим випробуванням. З’явилися не усі. Один із кандидатів чомусь не прийшов.

Відео дня

Хлопців вишикували й провели інструктаж. Пояснили, що їм потрібно зробити і який норматив для кожної вікової групи. Комплексно-силова вправа складалася із двох частин. Кандидати на час качали прес і віджималися. Більшість справлялися практично без проблем. Були й такі, хто з проблемами, але вклався у норматив. Уже діючі патрульні, які приймали тест, зараховували не усі спроби. Хтось не доторкався грудьми до поверхні. Інші надто високо піднімали «п’яту точку».

Після нетривалого відпочинку хлопці підійшли до стартової лінії. По двоє вони долали стометрівку. Найшвидше на 5 балів потрібно було пробігти кандидатам віком 18-25 років – 14 секунд.

Ще одна перерва і кандидати вийшли на новий старт – 1000 метрів. Тут мінімальний час, в який потрібно було вкластися – 3 хвилини 40 секунд. Даний тест виявився найважчим. Частина кандидатів вже на середині дистанції призупинялася для перепочинку. До фінішу дійшли усі. Але не кожному вдалося вкластися у норматив.

Поки хлопці долали останні метри, поряд знервовано розминалися дівчата. Вони здавали окремо від інших, оскільки форма тесту й нормативи у них дещо відрізняється. Дівчат вишикували і почали інструктаж.

- Ведіть себе відповідно. Ви прийшли на тест, а не в магазин за покупками, - заговорив інструктор.

Далі дівчата розпочали перше випробовування. Обмежень в часі для них не було. Їм потрібно було максимальну кількість разів віджатися. Деяким було важко зробити й першу спробу. Хтось виконував все швидко. Але не всі спроби зараховувалися. Основною проблемою кандидаток, як невпинно їм повторювали патрульні – нерівна спина. Когось такі зауваження дратували.

-          Чому ви одним рахуєте вдалі спроби не так, як мені. Я робила все правильно. А ви мені не зарахували, - різко почала сперечатися одна із кандидаток.

Невеличкий скандал дав свої результати. Дівчині запропонували ще раз виконати норматив. Результат невтішний для неї. Патрульні не зарахували й половини.

Після цього дівчата пішли на бігові доріжки. На них споглядали хлопці, які наступними мали здавати тестування. Про їх результати усі вони дізнаються згодом. Для тих, хто пройде, чекає психо-фізіологічне обстеження і співбесіда. Далі – 4,5 місяці навчання і служба. Слідкуйте за відбором в патрульну поліцію і новинами Хмельницького на vsim.ua.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up