Вибори на Хмельниччині. Кандидатка в нардепи від "Слуги народу" є фігуранткою кримінальної справи

Вибори на Хмельниччині. Кандидатка в нардепи від "Слуги народу" є фігуранткою кримінальної справи
Фото: facebook.com/oksana.bochkaryova
  • Оксану Бочкарьову, яку партія “Слуга народу” висунула у 188 окрузі у Хмельницькій області, може бути причетною до  розкрадання бюджетних коштів.

Мажоритарниця з188-му окрузі від "Слуги народу" Оксана Бочкарьова  фігурує в історії з розкраданням бюджетних коштів. Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст та політичний оглядач Сергій Руденко із посиланням на постанову слідчого судді.

Відповідна постанова опублікована на сайті YouСontrol, до слова, прізвища фігурантів у ній не зазначені, однак, названі посади.

Бочкарьова із 2015 року є головною лікаркою Хмельницького обласного госпіталю для ветеранів війни (ХОГВВ). Її підозрюють у розтраті 2 мільйонів гривень бюджетних коштів. Ці гроші нібито було виділені на ремонтні робити, але пішли не за призначенням. Посадовиці інкримінують статтю 191 КК України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем". Наразі тривають відповідні досудові слідчі дії. Їх провадить відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУ НП у Хмельницькій області.

Відео дня
  • "Зазначена справа стосується привласнення у 2017–2018 роках групою осіб бюджетних коштів у розмірі більше 1,8 млн грн із 11,7 млн грн, які були виділені Хмельницькою обласною радою на виконання робіт із реконструкції системи стічних вод ХОГВВ", – написав Руденко.

Якщо провина Бочкарьової буде доведена в суді, їй загрожує позбавлення волі до восьми років.

"... невже кандидатів від Зе елементарно не перевіряли?.. Дивно, що після гучних скандалів з партійним списком, ви припускаєтеся таких прикрих помилок. Висуваєте на мажоритарний округ від партії людину, яка є фігурантом кримінального провадження, розслідування якого знаходиться в активній фазі", - резюмує Руденко.

Додамо, 188 округ - включає північну частину міста Хмельницького, Хмельницький та Волочиський райони.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Вано

    По цьому округу балотуєтьсязлодійка, а по іншому округу Хмельницького рідний брат Стефанчука від партії Слуга народу. Ну в загальному все як завжди. Куми, брати, інвестори і т.д.
  • Вано

    Тому вона і лізе у депутати, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Своєю участю у виборах підтверджує свою вину. Злодійка. Ви думали, що Зеленський добрий чарівник? А ні. Поганий він клоун
  • Alla Kovalskaya

    Булоби не погано якби наш міський голова звернув би увагу на міську лікарню. Там уже 5 місяців не працює ліфт. Шкода хворих і старих людей!!!
  • Anatoly Matveychuk

    Це так звані "нові обличчя", від партіі "Слуги диявола".  Як не корупціонер, то запроданець, прихильник, чи агент Росіі. Або інші сумнівні і проблемні особи.. Які покупляли собі (!?) право обиратись від зелених. Такса від 150 до 300 тис. дол.! Хай беруть приклад з партіі ЄС (Порошенка, якого вони грубо паплюжать). Там - ні одного (!?) корупціонера. запроданця, прихильника та агента Росіі. А достойні кандидати, відомі на всю Украіну.

    Anatoly Matveychuk reply Anatoly Matveychuk

    Григорий Дидора Списки обох партій є у відкритому доступі. Можете порівняти.

    Григорий Дидора reply Anatoly Matveychuk

    Відкрийте очі, ви що?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up