Вибух на Молодіжній. Подробиці пожежі, в якій згоріла квартира

Вибух на Молодіжній. Подробиці пожежі, в якій згоріла квартира
  • На Молодіжній вщент згоріла квартира. 
  • Коротке замикання…вибух і за хвилини житло хмельничан перетворилось у згарище.
  • Розповідаємо подробиці масштабної пожежі у п’ятиповерхівці.

Неділя, вечір. На годиннику близько 17:40.  Жителі Молодіжної телефонують до рятувальників і повідомляють про пожежу квартири. З вікна п’ятиповерхівки стовпом йде чорний дим. За лічені хвилини на місце приїздять надзвичайники. Із задимленого під’їзду виводять людей, яких передають медикам “швидкої”. Це була квартира сім’ї Мельників. Хмельничани залишились без даху над головою. На місці їхнього житла тепер - згарище. Все, що було нажите роками, цінне й дороге за мить перетворилось у попіл. Родина змушена просити допомоги. Розповідаємо подробиці пожежі на Молодіжній. 

Коротке замикання і вибух

Пожежа сталася у неділю, 2 квітня. Цей день хмельничанка Ірина Мельник називає “бідою” для своєї сім’ї. Мешканці під'їзду розповіли, спочатку почули звуки вибухів, а тоді стало відомо й про пожежу. Як повідомили рятувальники, її причиною стало коротке замикання електромережі. 

Ірина додає, вибухи могли спричинити різні аерозолі й балончики, які знаходились в коридорі біля взуттєвої полички. Саме там спочатку відбулось загорання. 

Відео дня

Жінка каже, на щастя вдома на той момент нікого не було. Квартира ж вигоріла майже вщент. Відео й фото з наслідками пожежі жінка поділилась у соцмережі. Розбиті вікна, зруйновані стіни, підлога, поплавлені речі - не вціліло нічого. 

  • Це квартира мого чоловіка, який нещодавно повернувся з війни. Так співпало, дякувати Богу, що на той момент нікого не було в квартирі. Всі ми залишились живі. Але зараз в мене немає дому. Згоріло все абсолютно. Залишились деякі документи, іграшки сина і трохи одягу. Все інше поплавлене, згорене. Всі вікна розбиті. Просто в один момент все обірвалось, не стало нічого. Все, що ми відкладали, збирали - всі заощадження згоріли, - розповідає хмельничанка. 

Залишились без даху

Наразі сім’я звернулась до хмельничан по допомогу. Збирають кошти на відновлення житла. 
“Тут повністю все йде на смітник”, - додає Ірина. 

Скільки точно знадобиться на відновлення квартири - не знають. Поки це невідомо. Мовляв, спочатку фахівці мають повністю оцінити збитки. Наразі господарі сподіваються на будь-яку допомогу від небайдужих - від фінансової за можливості до звичайного поширення інформації у соцмережах. 

Як зізнається Ірина Мельник, зараз вони змушені проживати у родичів. Досі оговтуються від шоку. 

Як допомогти?

Картка, аби підтримати сім'ю:

  • 4149 4993 8281 9736.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Es fero

    мені раз підпалили ящики дерев.яні біля квартири, згоріло півквартири)))))))
  • Es fero

    граната чи що там вибухнуло?

    вибухнути може після пожежі, тобто при. навіть газ. і ще пів підїзду може знести.
  • Es fero

    перед замиканням нема вибуху, іскра і пожежа
  • инна кемаева

    Якісь контактні телефони можна взнати ціх людей ,щоб більше інформації про допомогу  дізнатися?

keyboard_arrow_up