Від безготівкової оплати проїзду до диктанту єдності: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Від безготівкової оплати проїзду до диктанту єдності: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато цікавих подій. 
  • Він запам'ятався представленням нового міського сайту для пошуку волонтерів, ярмарком професій та написанням диктанту єдності.
  • Радимо вам пригадати усі події разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. Оплата проїзду банківською карткою у громадському транспорті Хмельницького стане реальною. Відповідний меморандум між міською владою та компанією «Visa» підписали 7 листопада. Можливість оплати проїзду карткою у хмельничан з’явиться разом із запровадженням системи "Електронний квиток" навесні наступного року. 

2. 8 листопада у Хмельницькому визначились з кандидатурою на посаду президента учнівської ради. Ним стала першокурсниця профліцею.

Відео дня

3. 8 листопада у Хмельницькому представили перший в Україні міський портал для пошуку волонтерів. На сайті changer.in.ua можна знайти добровольців для будь-якої волонтерської роботи — від прибирання та висадки дерев до догляду за тваринами та допомоги армії.

4. 9 листопада у День української писемності та мови українці написали диктант єдності. Більш як 2000 представників прикордонної академії імені Хмельницького долучилися до традиції. Командування, викладачі, працівники закладу, а також слухачі, курсанти і студенти зібралися в конференц-залі для того, щоб продемонструвати свою єдність та перевірити грамотність.

5. Також 9 листопада у Хмельницькому провели щорічний ярмарок професій. У холі театру Старицького розгорнулося справжнє студентське містечко. Представники понад 20 навчальних закладів презентували свої напрямки навчання та майстер-класи.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Искра

    Вспоминайте слова которые власть стирает из памяти народа: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!

    Мастер Автополив reply Искра

    Все это утопия.

    Искра reply Мастер Автополив

    Утопия превращается в реальность, когда завоёвывает умы людей.

    Мастер Автополив reply Искра

    Получается, что когда те кому будут ценны завоевания, кто их добыл кровью уйдут. Найдутся всегда предатели. Тем более у нас народ состоит из предателей.

    Искра reply Мастер Автополив

    У меня нет для Вас другого народа.
    А лучший способ почитать память ушедших борцов - продолжать их великое дело.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up