Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень

Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
  • Порушники завдали збитків на понад 116 тисяч гривень.

Хмельницький рибоохоронний патруль продовжує викривати порушників природоохоронного законодавства. Так, від початку квітня інспектори виявили 56 порушень. З них: 

  • 22 правопорушення за ст. 85 ч. 3 КУпАП – порушення правил рибальства;
  • 11 правопорушень за ст. 85 ч. 4 КУпАП – грубе порушення Правил рибальства – рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову;
  • 3 правопорушення за ст. 88-1 КУпАП – порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу.

На порушників було накладено штрафів на 2 023 гривень. Збитки, завдані рибному господарству, оцінили в 116 636 гривень. За цей період також було оформлено 20 актів на вилучення безгосподарського майна. Усього вилучено 62 заборонених знарядь лову, з них 61 сіткове й 1 колюче, – додають в рибоохоронному патрулі.

Відео дня

Також нагадують: за порушення правил рибальства передбачається адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 34 - 680 гривень із відшкодуванням завданих збитків. Кримінальна відповідальність настає за незаконне добування водних біоресурсів у разі завдання істотної шкоди. Санкція статті передбачає штраф від 17 000 до 85 000 гривень, або обмеження, або позбавлення волі строком до трьох років із відшкодуванням завданих збитків.

Повідомити про порушення можна за телефоном «гарячої лінії»: (068) 384-98-10.

Читайте також: У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up