Від текіли до вина: у Хмельницькому в гаражі знайшли півтонни "брендового" алкоголю (ФОТО)

Від текіли до вина: у Хмельницькому в гаражі знайшли півтонни "брендового" алкоголю (ФОТО)
  • Увесь виявлений алкоголь був незаконно ввезений на територію країни. 

На Хмельниччині триває операція "Акциз-2020" по виявленні незаконної акцизної продукції. Так, у її рамках в обласному центрі провели обшук в одному з гаражних приміщень, що належить місцевому комунальному автотранспортному підприємстві. Приміщення тимчасово здавали в оренду мешканцю Хмельницького. Як виявилося, чоловік влаштував там склад "елітного" алкоголю.

У гаражі виявили 78 картонних коробок типу "Bag-in-Box" з логотипами елітних напоїв відомих світових брендів (горілка, коньяк, віскі, ром, джин, бренді, абсент, текіла, лікери торгових марок “Atticus”, “Grey goose”, “Finlandia”, “Metaxa”, “Absolut”, “Jelzin” та інші. Крім того там знайшли 355 скляних пляшок напою "Fragolino, Martini", 13 картонних коробок  вина та 81 пляшку елітних напоїв відомих світових брендів (коньяк, віскі, ром, джин, бренді, текіла, лікери торгових марок “Chivas Regal”, “Jack Daniels”, “Lauders”,“McKenzie”, “Red Label”, “Black Label”,“Hankey Bannister”, “Balantines” та інші. Про це повідомили у  ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Увесь товарів у кількості понад 500 літрів вилучили. Наразі тривають слідчі дії. Справу розслідують за частиною 1 статті 204, частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Яна Лучковская

    Пустіть мене туди!!!!😆
  • Іван Осадчук

    Для чого тоді ми платники податків тримаємо прикордоників,митників та іншу зграю якщо можна провести через кордон що завгодно.Можливо не розрахувались тому і виявили.
  • Алексей Антонов

    А може людина купила це добро в дьюти фрі для власного вжитку !!! ( Профілактика корона-вірусу ))). Що було зафіксовано збут ???
  • vsim8

    ГАРАЖНЫЙ РАЙ) И Ангелы копы)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up