Від вибуху гранати на Львівському шосе загинули двоє хмельничан (ФОТО)

Від вибуху гранати на Львівському шосе загинули двоє хмельничан (ФОТО)
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Хмельничанин розбирав гранату в квартирі багатоповерхівки. Вона вибухнула. 

  • Чоловік та його співмешканка померли. 

  • Ну а поки поліцейські з’ясовують де загиблий взяв боєприпас. 

У понеділок, 23 січня, в одній з багатоповерхівок на Львівському шосе стався вибух. Це трапилось близько 11.00 в квартирі на 8-му поверсі. Місцеві жителі одразу ж повідомили про інцидент поліції та надзвичайникам. 

Фахівці попередньо встановили, що в приміщенні вибухнула граната. Нагадаємо, ми розповідали, що, ймовірно, в квартирі мешканець розбирав цю гранату, й саме через це стався вибух.

Відео дня

У приміщенні правоохоронці знайшли тіло чоловіка та жінку у вкрай важкому стані. Згодом стало відомо, що вона померла в кареті “швидкої” під час надання медичної допомоги. 

Загиблими виявились 24-річний уродженець Шепетівського району та 51-річна хмельничанка. В поліції кажуть, вони разом працювали на одному із підприємств Хмельницького.

Правоохоронці також підтверджують версію з гранатою. Під час огляду квартири поліцейські вибухотехніки виявили осколки гранати, ймовірно — РГД-5.

Довідка:
Ручна граната РГД-5 — протипіхотна уламкова ручна граната дистанційної дії, наступального типу. Основне призначення гранати РГД-5 — ураження особового складу супротивника уламками корпусу.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням усіх обставин події. Вони з’ясовують, де загиблий взяв боєприпас та чому той вибухнув. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олександр Коломієць

    Ми такі хазяйнуваті, що ніхія не викидаємо, а враховуючи те, що гранат не мають тільки ліниві і розумні, то з цим потрібно щось робити!
  • Лєна Пирожок

    Вони що не бачили що беруть в руки?

    Germaine Colon reply Лєна Пирожок

    Лєна Пирожок Привіт, ми вибачаємося за зв'язок з вами.  Я лежав у французькій лікарні вже 3 роки, і у мене серйозна хвороба, яка мене вбиває.  Це рак горла, і я маю 350 000 євро.  Хочу подарувати серйозну і чесну людину.  А нещодавно я втратила чоловіка 7 років тому, у мене було багато сумнівів, я не могла вийти заміж вдруге, у мене не було дітей.  Ось що я хочу сказати перед смертю.  Можливо, в цій хворобі винні мої дні, і в мене не було вибору.  Якщо ви можете скористатися цим подарунком, я хотів би знати більше.  Ось мій номер WhatsApp +22 999763568 https://wa.me/22999763568 З нетерпінням чекаю і дякую за швидкий зв’язок.

    PutnickFree reply Germaine Colon

    Якщо можеш, перерахуй на потреби ЗСУ, а не видурюй перерахувати тобі ніби то на оформлення документів чи щось подібне.
  • PutnickFree

    Отримали премію Дарвіна.

keyboard_arrow_up