Відео дня: фонтан-кулю у сквері Шевченка запускають шваброю

Відео дня: фонтан-кулю у сквері Шевченка запускають шваброю
  • Що тільки не роблять, аби фонтан у вигляді кулі крутився.
  • Цього разу комунальники запускають його шваброю. 

"Родзинкою" парку Шевченка мав стати фонтан у вигляді гранітної кулі. На нього з міського бюджету витратили майже чверть мільйона гривень. Та тішив хмельничан водограй недовго. Фонтан постійно ламався через недосконалу систему. То насос виходив з ладу, то не проходила вода. Вмикати кулю старались лише кілька разів на рік - на День міста або ж до Дня Незалежності. Після травневих свят водограй знову запрацював і куля закрутилась.

Проте сьогодні, 20 травня, аби гранітна куля зрушилась з місця, її підштовхували шваброю. Спочатку фонтан працював справно, та потім куля почала крутитись повільніше. Аби не було перебоїв, комунальники взялись за швабру і почали її рухати. Як це було, дивіться на відео. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Правдолюб

    Краще б зробили фонтани із струями води на рівні поверхні. А куля видно крутиться тільки у вітряну погоду)))))
  • Леонид Наседкин

    Шедевр!

    Valera Rosanov reply Леонид Наседкин

    в одному відео показано всю суть роботи ЖКг міста. Новачок керівник, а працює по-старому)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up