Вікторія з Городка потрапила до команди Полякової на “Голосі країни” (ВІДЕО)

Вікторія з Городка потрапила до команди Полякової на “Голосі країни” (ВІДЕО)
  • Вікторії Літвінчук - 23 роки.
  • Вона була учасницею першого сезону “Голос. Діти”.
  • Повернути тренера на дорослому шоу вона змогла із другої спроби.

В ефірі телеканалу “1+1” показали черговий епізоду відбору вокального шоу “Голос країни”. Серед учасників була Вікторія Літвінчук. 23-річна дівчина представляє Городок Хмельницької області.

Коли представляли учасницю, показали відео із краєвидами її рідного міста. А сама Вікторія розповіла, що гордиться тим, що представляє Городок.

Далі ведуча Катерина Осадча пригадала, що познайомилася із дівчиною 10 років тому. Тоді вона була учасницею першого сезону “Голос. Діти”. Вікторія дійшла до прямих ефірів. 

Відео дня

Також дівчина намагалася потрапити в дорослий “Голос країни”.Але у дев’ятому сезоні не змогла пройти відбір. Тоді вона виступала в заключний день сліпих прослуховувань і виходила на сцену однією з останніх. Тоді вільних місць було обмаль.

Цього разу Вікторія виконала пісню "It’s A Sin" гурту Pet Shop Boys. Вже на початку виступу його прокоментував Святослав Вакарчук, сказавши, що ця пісня - його дитинство. Він же став єдиним, хто підспівував. А після виступів поділився спогадами про вечірки, на яких лунала ця пісня.

Але Вакарчук не натиснув кнопку та не повернув свої крісло. Зробила це Ольга Полякова. А фронтмен гурту Океан Ельзи прокоментував це фразою “тут все ясно”. Цим він, схоже, натякав, що це очевидний вибір саме для Полякової. А Потап додав, що дівчина ніби відразу хотіла саме до “королеви ночі”.

Ольга Полякова запитала у дівчини до кого б та пішла, якби повернулися всі тренери. Вона відповіла, що до того, хто б повернувся першим. Й додала, що дуже щаслива, що це саме Полякова.

Читайте також: Поліцейська з Хмельницького потрапила до "Голосу країни" (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач63

    Дуже гарне виконання.Мені сподобалось.Вікторія успіхів тобі.
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up