“Він зламав мені ребро”: у Хмельницькому побили волонтерку

“Він зламав мені ребро”: у Хмельницькому побили волонтерку
  • За словами волонтерки, її побив військовий в одному із закладів Хмельницького.

  • Розповідаємо деталі.

Хмельничанка Леся від початку повномасштабної війни активно займається волонтерством. Жінка неодноразово виїжджала до захисників на Схід, аби привезти для них все необхідне. Від їжі до військової амуніції. Свою діяльність хмельничанка висвітлює на власній сторінці в соцмережах.

“Перший удар він завдав у живіт”

Минулого тижня 31-річна Леся оприлюднила stories в Instagram, в якій розповіла, що їй зламали ребро. Сталося все у п’ятницю, 24 листопада. “Він вчора зламав мені ребро. Просто за те, що я йому не сподобалася або навпаки. Чесно, в мене такий шок, що я навіть не розумію що відбувається”, - написала вона. 

З журналісткою vsim.ua Леся поділилася всіма деталями того вечора. Мовляв, вони із подругами святкували день народження однієї з них. Після того, як повечеряли в ресторані, пішли до іншого закладу. Саме там вони й натрапили на її, як вона стверджує, кривдника.

Відео дня

- Цей хлопець відразу звернув на мене увагу щойно ми прийшли. Ми ще коли стояли в гардеробній і знімали верхній одяг, він ледь не пропалив мені пальто. Став обзивати, вживав нецензурну лайку. Пальцем в лоба мені тицяв. Погрожував моїм подругам. Я взагалі вперше в житті його бачила. Згодом я не витримавши, підійшла до охоронця закладу й попросила його вивести звідти. На що мені відмовили, - каже Леся. 

Хмельничанка каже, що згодом вирішила зняти на камеру телефона поведінку хлопця. Побачивши це, він вибив смартфон в неї з рук. Що було далі - Леся не пам’ятає. Говорить, що оговталася, лежачи на підлозі. Мовляв, не могла піднятися, бо боліло тіло.

Після того, що відбулося, хлопець залишив заклад. Подруги Лесі викликали поліцію та “швидку”. Хмельничанку відвезли в травмпункт, де підтвердили факт зламаного ребра. Також про факт побиття Леся написала заяву в райуправлінні поліції.

Хлопець від коментарів відмовився

Леся розповіла, що того самого хлопця звати Олександр Молодецький і він є військовим. Його сторінку в Instagram вона тегнула на власній stories, де писала про побиття.

Журналістка vsim.ua звернулася до нього за коментарем щодо подій. На що він написав: “Добрий день, мені це не цікаво”. На сторінці хлопця є фото, де він у військовій формі. Воно оприлюднене у серпні цього року. 

Що кажуть в поліції

За підтвердженням вище описаного, журналістка vsim.ua звернулася до інспектора з комунікацій Хмельницького районного управління поліції Віри Мазур. За її словами, вночі з 24 на 25 листопада, надійшло звернення від громадянки про нанесення їй тілесних ушкоджень. 

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Триває слідство.

Читайте також: Втеча за кордон під виглядом волонтера: викрили схему за участю правоохоронця з Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up