Воєнкоми вдерлися до приватного будинку в Деражні. У ТЦК призначили службову перевірку

Воєнкоми вдерлися до приватного будинку в Деражні. У ТЦК призначили службову перевірку
Колаж vsim.ua
  • Двоє працівників військкомату увірвалися до домівки призовника. 

  • Вони заявили, що мають право на це, бо під час воєнного стану "права обмежуються".

  • Відео інциденту набуло розголосу. 

  • В обласному терцентрі комплектування призначили службову перевірку за результатами якої обіцяють справедливе рішення. 

У неділю, 2 липня, соцмережі облетів відеоролик на якому двоє працівників військкомату вриваються до приватної домівки. Попри заборону власника працівники ТЦК зайшли у хату до чоловіка. Це його обурило. Він вказав військовим піти, а дружину попросив викликати поліцію.

Блогер Андрій Смолій повідомив, що інцидент трапився в Деражні.  Відео опублікував місцевий мешканець. На записі один із працівників ТЦК представився майором поліції. Він говорить, що має право заходити до хати, оскільки "під час воєнного стану права обмежуються".

Натомість автор відео звертається до працівників ТЦК: "Яке ви маєте право заходити до мене в хату? Депутатів в армію беріть, а не нас дьоргайте". 

Відео дня

 

Сьогодні, 3 липня, командування Хмельницького обласного ТЦК та СП відреагувало на цей скандал. Вони повідомили, що за даним фактом призначили службову перевірку. 

— Мережею інтернет поширюється інформація щодо можливих протиправних дій зі сторони одного з військовослужбовців відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки! Щодо даного випадку призначено службову перевірку за результатами якої буде прийнято справедливе рішення, — інформують в повідомленні. 

Про результати обіцяють повідомити додатково та додають, що командування обласного ТЦК та СП “суворо засуджує будь-якого роду фізичне насилля”. 

— З нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи, у найкоротші терміни будуть встановлені подробиці та прийнято усі необхідні рішення! — йдеться в повідомленні. 

Читайте також: “Бандеровщіна будет унічтожена”: хмельничанці заборонили користуватись соцмережами через підтримку війни

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Anatoliy Slobodian

    ЛЮДИ ЯКІ ВИ СМІШНІ. ВЖЕ БУЛА СЛУЖБОВА ПЕРЕВІРКА СТОСОВНО ВОЄНКОМА ОДЕСИ БАРІСОВА. ТОГО, ЩО КУПИВ ВІЛУ В ІСПАНІЇ. СЛУЖБОВА ПЕРЕВІРКА ПОРУШЕНЬ НЕ ВИЯВИЛА.))) У НИХ СТІЛЬКИ ГРОШЕЙ, ЩО ТІЛЬКИ ВІД БОГА НЕ МОЖУТЬ ВІДКУПИТИСЯ.
    ЦЯ НЕ УКРАЇНСЬКА ВЛАДА МСТИТЬ ВСІМ, ХТО ЩЕ НЕ ВИЇХАВ.
  • Анонім

    Чому тцк-ашників за вчинення кримінального правопорушення не взяли під варту ?
  • 007

    По ходу в Конституції тільки обов'язки для громадян, а нахріна тоді в Конституції понаписували ПРАВА громадян, але  про що мова.., як кажуть в народі запийте водою свої права
  • Olga Khmelevskaya

    Яке позорисько! Днем раніше я була у Деражні. То не встигла електричка зупинитися і люди вийти, як четверо військоматників побігли ловити чоловіків🤦‍♀️
    Та сама історія вранці на зупинці потягу Речовий ринок у Хмельницькому . Прямо по перону ходять з нахабними писками і доколупуються до людей.
    Таке враження, що вони старанно виконують план, бо якщо не виконають то самі поїдуть на передок. От і бігають, аж заслинились.
    Конституція, права людини? Ні, не чули. Типовий бандитизм. А чому впошечки і далі смажать шашлики на річці і ніхто навіть не думає там пройтися і пару повісток вручити їм?

keyboard_arrow_up