"Вона злякалась і з переляку впала", - директор "Електротрансу" Віктор Паламарчук про інцидент в тролейбусі

"Вона злякалась і з переляку впала", - директор "Електротрансу" Віктор Паламарчук про інцидент в тролейбусі

Хмельничанин Олександр Кривий заявив, що став свідком того, як у тролейбусі пасажирку вдарило струмом. Директор "Електротрансу" пояснює, що витоку струму не було, а пасажири дарма здійняли паніку 

Місцевий активіст Олександр Кривий написав у Фейсбуці, що на зупинці Юність людей, які заходили у тролейбус № 12, вдарило струмом. За його словами, найбільше дісталось одній жінці, яка від удару впала і ледь не потрапила під колеса транспорту. Директор КП "Електротранс" Віктор Паламарчук каже, що це неправда, адже вони перевіряють тролейбус щодня перед і після виїзду. 

- В тролейбус заходило 8 пасажирів, а вдарило лише одну жінку. Такого бути не може. У неї просто був наелектризований одяг, вона взялась за двері і пройшла іскра. Вона злякалась і з переляку впала, - розповідає "ВСІМ" Віктор Паламарчук. 

Він пояснює, що тролейбус не виходить на рейс, якщо його не перевірять на струмовитік. 

Відео дня

- Ми цей тролейбус завезли у депо, перевірили. З ним все нормально. Він далі возить людей, - зазначає Віктор Паламарчук. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Український

    Паламарчук брехун, він вирізав і здав на метал котельню тролейбусного та закупляє тирсу на власній пілорамі, нічого не розуміє у транспортному сполучені, в неділю (13.11) аварія на камянецькій призвела до транспортного колапсу, дубове та югозапад залишились без сполучення. Коли нарешті розвантажать камянецьку, ви тільки послухайте його обіцянки новий автопарк -  постійно купуємо за кошти міського бюджету нові тролейбуси, я проти так як я плачу за проїзд і в ціні проїзду вкладено ціну на модернізацію автопарку а тому перестаньте красти гроші на тролейбуси а раціонально використовуйте отримані доходи від перевезення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up