Всі на лід! На Південному Бузі розчистили ковзанку

Всі на лід! На Південному Бузі розчистили ковзанку
  • Ковзанку зі сторони міського пляжу розчистили лише вчора
  • Сьогодні тут бавиться дітвора і  ганяють хокеїсти-любителі
  • На лід кличуть усіх охочих – з ковзанами і без.

 

На Південному Бузі людно. Рибаки чи не з самого ранку сидять з вудкою на «нагрітих» місцях. А хтось прийшов на лід задля розваги. Діти поскидали портфелі і дорогою зі школи вирішили затриматись на ковзанці. Лід зі сторони пляжу розчистили ще вчора, 10 січня. З лопатами вийшли спортсмени, до них приєднались і просто охочі. Розчищали ковзанку хмельничани близько двох годин. Сьогодні тут ганяє більше десятка людей. 

Молодь каже, що в місті потрібна ковзанка- Хоча вартість платної ковзанки в нашому місті нормальна, все одно потрібно облаштувати безкоштовну, - говорять Настя і Артур. 

На те, щоб розчистити ковзанку, пішло близько двох годин. Сьогодні сюди вже запрошують не лише пограти у хокей, а малечу і всіх бажаючих. 

Відео дня

Олексій-старший та Олексій-молодший прийшли покатати шайбу- Хокеєм не займаюсь. Так просто прийшли покидати шайбу. Спорядження ще радянське, бачите - старенькі клюшки. А ковзани були вдома років 7-8, просто катались, - розказує хмельничанин Олексій (на фото - праворуч). - Пам'ятаю, на стадіоні робили ковзанку, коли був мороз. Це чудова альтернатива. Якщо є одне місце, коли є мороз і це не потребує додаткових затрат - залили і є ковзанка. Можна в одному мікрорайоні. А так замерзла річка - чому б тут не зробити. 

Як поводитись на льоду:

  • Рятувальники закликають хмельничан бути обережними і виходити на лід, якщо його товщина досягне 7 см.
  • Для влаштування ковзанки – не менше 10-12 см; масове катання – 25 см;
  • Виходити на лід і йти по ньому безпечніше там, де вже пройшли люди (по їх слідах чи стежках); 
  • Слід остерігатись місць, де лід покритий снігом; забороняється збиратися на льоду великими групами в одному місці; Категорично забороняється вживати до та під час відпочинку на льоду алкогольні напої.
     

Маленький Назар вже вправно стоїть на ковзанах. Фотографувався неохоче

Найбільше тішаться льоду школярі

Окрім великої ковзанки, дітлахи порозчищали льодові доріжки

На лід за ковзанками запрошують усіх бажаючих

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergii Vladimirov

    Так тримати! Зимові види спорту - зимою! Тим паче сьогоднішня зима дозволяє. Краще більше часу провести з друзями на вулиці ніж "онлайн"...

    Юрій Коновалов reply Sergii Vladimirov

    це точно. Щоб і малеча приходила, а не зависала за іграми
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up