Вулична естетика. Кіоски у Хмельницькому мають виглядати по-новому

Вулична естетика. Кіоски у Хмельницькому мають виглядати по-новому
Хмельницька влада вирішила , що прийшов час навести порядок в місті і позбавити його від старих поношених кіосків. Але зносити їх не будуть. У планах – стандартизація.

Усі малі архітектурні форми, які знаходяться в місті повинні мати однаковий зовнішній вигляд. Стандартизація тимчасових споруд торкнеться не тільки кіосків із цигарками та жуйками, а й спеціалізованих магазинів із продуктами харчування. Для такої торгівлі в міські раді мають розробити свій архетип.

 - Міський голова дав доручення провести інвентаризацію всіх тимчасових  споруд. На сьогоднішній день у місті є таких близько 980. Ми їх фотографуємо, дивимося, заміряємо. Перевіряємо, чи не збільшували територію. З 2012 року діє мораторій на встановлення нових тимчасових споруд, а також на розширення. Але старі  привести до ладу потрібно, - розповідає «ВСІМ» начальник управління торгівлі Хмельницької міської ради Олександр Панченко.  

Читайте також: З парку Чекмана вивозять генделики 
Варіанти зовнішнього вигляду для кожного об’єкту роздрібної торгівлі розроблятимуться  окремо. Тобто на кожній зупинці громадського транспорту усі поруч розташовані кіоски мають бути зроблені з однакового матеріалу та мати  однаковий колір.  В управлінні торгівлі лише планують такі зміни, розробляють схему, але конкретних дій поки що не зроблено.

Відео дня

Чи підтримуєте ви таку ініціативу управлінців? Діліться своїми думками у коментарях.      

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    ето как))?? Открыть агенцию сдачи и торговли недвижимости и земли  в городе И ЗА МЕСЯЦ СТАТЬ ЕЩЕ ОДНИМ МЕЛИОНЕРОМ  ПО приписке в ОБЛАСТИ??))
  • Анонім

    Для підприємців зараз не найкращі часи, податки зменшили з п"яти до одного, зато цей один як два попередніх п"ять... штрафи збільшили по-новому, в людей таких зарплат і статків нема щоб їх платити, а тут ще містоуправлінці диктують якого вигляду будуть їх магазинчики. Торгівлі і так немає! Населення збідніло. Де брати кошти на оздоблення!?Влада вирішила???

    Анонім reply Анонім

    тобто Де гроші брати? - Двоє закриються, а третій відреконструюється!

    А ви думали що буде якось інакше?
  • Анонім

    Не нормально це все , де тепер пива купити?

    Анонім reply Анонім

    в сельсовете
  • Анонім

    Забрати мафи нафіг
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up