"Я - бомж, дякую забудовнику UBC": біля Хмельницької міськради мітингують мешканці Рівного

"Я - бомж, дякую забудовнику UBC": біля Хмельницької міськради мітингують мешканці Рівного
  • Перед міською радою сьогодні, 31 травня, зібралось близько 25 жителів Рівного. 
  • Вони приїхали у Хмельницький, аби вимагати повернення коштів від місцевого забудовника UBC. 
  • Кажуть, фірма продавала їм квартири у новобудові в Рівному, але досі вони їх не бачили. 

Близько 11:00 до Хмельницької міськради приїхали мешканці Рівного. Кажуть, місцевий забудовник UBC зводив багатоповерхівку в їхньому місті і вони там купили квартири. Було це ще у 2015 році. І хоча вже минуло майже 3 роки, але обіцяного житла вони так і не бачили. 

- Ми купили квартири і по сьогоднішній день не можемо їх забрати. Є люди, які внесли повну оплату, є ті, які внесли часткову. Вони так і не довели до кінця будівництво і таке враження, що і не збираються. Я буду сидіти тут доти, доки до нас ніхто не вийде, - сказав рівнянин Олександр Піткевич. 

Відео дня

Люди тримали у руках плакати з написами "Я бомж, дякую UBC", "У вас є житло? А у нас немає" і "Сьогодні кинули нас, завтра кинуть вас". До мітингувальників вийшов заступник міського голови Володимир Гончарук. Він сказав, що навряд чи міська рада зможе їм допомогти, але пообіцяв вивчити питання і передати інформацію профільному заступнику Андрію Бондаренку. Тоді мітингувальники сказали, що чекатимуть, щоб він до них вийшов. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Згідно даних системи YouControl, ТОВ "Ukrainian Building Capital" заснували Іван, Андрій і Володимир Шкодяки. Саме це прізвище звучало з уст мітингувальників, які скандували "Не шкодь Шкодяк". Дане товариство займається будівництвом житлових і не житлових приміщень. "UBC" було забудовником хмельницьких ТРЦ "Квартл" і "Woodmall" та ЖК "Срібні озера", які уже здані в експлуатацію згідно сайту товариства. Поки будуються ЖК “Ранкове”, ТРЦ «Grillage» та ЖК «Paradise».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Aleksandra Kapaeva

    Да уж, не приятная ситуация. Поэтому я себе жилье обычно подбираю через ресурс https://dom.ria.com/ru/Каталог/Продажа/Квартиры/Квартира/Область/Киевская/Город/Киев/ , там не только можно подобрать удобный для себя вариант, но и быть уверенным, что таких случаев точно не будет

  • Scifi Scifi

    Вика Калинчук

    25 мая в 21:41



    Бажаєте придбати житло? Тож, моя розповідь наступна: в квітні 2016 року, шукали житло для своєї сім'ї, переглядали багато варіантів, та зупинились на пропозиції ЖК Рівненська брама, компанія UBC, наче все було добре, і начебто ніяких проблем не мало б бути, перевіряли документи, консультувалися з компетентними людьми в даному напрямку! Але, обіцяна здача такого довгоочікуваного гніздечка не відбулася в зазначені дати, ані через місяць, через рік....минуло вже 2 роки.....і знову обіцянки...збори....одним словом ЛАПША!!!!!!!! Яку вішають на вуха пайовикам "пани" Шкодяк, Савчук, Таран....!!! Весела компанія!!! І саме образливо те, що навіть пану меру міста Рівного вибачте, до дупи, що в місті , на хвилиночку, в його місті Рівне відбувається?! Як же так??? Чому купка спиногризів, може відноситися так до пайовиків, яких мінімум 300 душ, людей які так важко заробляли, пахали на ці квадратні метри??? Чому в нашій країні одне лайно біля корита міняє іншого, і нікому до цього немає діла???? Тож, шановні жителі міста Рівне, Рівненської області хочете своє житло??? Дивіться добре з ким маєте діло, обирайте добропорядних забудовників, які роблять свою справу не словом, а ділом!!!
  • Александр Черненко

    Лох не мамонт - он не вымрет! Купились на дешевые цены на квадратный метр, не проверили кадастр по надежности застройщика а теперь плакатами машут - не то чтобы я против этих людей - просто мы жевем в такой стране(не в Германии и ни в Швеции) поэтому нужно дважды думать когда видите сумму за квадратный метр наже рыночной

    Юрій Ігнатов reply Александр Черненко

    Живем в государстве а КИДАЛ надо в тюрмы. Люди теперь не будут верить!!! И зделать так что бы возместили ущерб!!!!

    D M reply Александр Черненко

    ціни далеко не дешеві, а просто середні. про кадастр надійності вперше чую. дивилися на вже збудовані будинки в Хмельницькому. документи на землю та дозволи на будівництво всі в порядку. три секції стоять збудовані, але кілька років їх не здають в експлуатацію, годуючи обіцянками.

    Scifi Scifi reply D M

    Дві збудовані
  • Сергій

    Це забудовник будуе в Хмельницькому "Срібні озера" та "Ранкове" - остане вже рік як мали здати !

    Yulia Kh reply Сергій

    Ранкове котеджі, 8-поверхівка на 5-поверхівка успішно здані, заселені. Будується ще один будинок на кілька під'їздів

    Валерій reply Yulia Kh

    Ранкове 4 не зданий повністю, мали здати в вересні 2017 року, адекватних відповідей чому затягується немає, думаю ось про що автор попереднього посту писав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 у Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up