“Я дітей привів подивитися, тато - внуків”, - хмельничани про враження від “Агро-Поділля”

“Я дітей привів подивитися, тато - внуків”, - хмельничани про враження від “Агро-Поділля”
  • 31-а агропромислова виставка “Агро-Поділля” завершилася.
  • Сьогодні хмельничанам демонстрували сільськогосподарську техніку та нові моделі авто з різних салонів, продавали городину та випічку.
  • Чим запам'ятався захід гостям та хто на нього прийшов, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Вже другий рік поспіль агропромислову виставку “Агро-Поділля” проводять на території ТСЦ “Поділля”. Отож, як відбувався захід, розповідають відвідувачі.   

Ірина з донькою Ульяною

C:\Users\Користувач\Desktop\Агровиставка\IMG_20180915_103053.jpg

Відео дня
  • Ми з-під Хмельницького, приїхали на виставку з донькою і бабусею, бабуся загубилася – тепер не знайдемо. Тут скільки всього цікавого, ціни також різні, є одні й ті ж товари, але з різною ціною, варто лише пройти кілька метрів. Будемо повертатися, то візьмемо кущики малини, ожини придивилися вже. А тут, де тваринки просто зависли. І кролика хочемо і попугайчика. В нас вже дівчинка є, тепер хлопчика попугайчика треба. Смакоти різної також багато, мені сподобався запашний хліб з журавлиною. А ось Уля більше до тваринок та сувенірів придивляється, взяли перо павліна за 10 гривень. Ціни помірні.

Олена з чоловіком Миколою та дітьми Машею та Іллею

C:\Users\Користувач\Desktop\Агровиставка\IMG_20180915_103319.jpg

  • Ми всією сімʾєю приїхали подивитися, що цікавого є на виставці. Діти просто в захваті. Дуже багато тваринок, їм подобається. Ярмарок величезний – відразу не обійдеш. Нам дуже сподобалися собаки, особливо кавказці. Дітям дозволили навіть погладити одного. Поки не вирішили, але можливо й собі якогось улюбленця придбаємо. Особисто я вражена таким розмахом: є на що подивитися і дорослим, і дітям. Ще дітям дуже сподобалися лицарі, при вході є цікаві фотозони, ми фотографувалися. Зараз хочемо піти скуштувати щось смачненьке, пояснює Олена.

Григорій із батьком Олександром

C:\Users\Користувач\Desktop\Агровиставка\IMG_20180915_103455.jpg

  • Я дітей привів подивитися, тато - внуків. Моя старша донечка Катя дуже любить тварин, ми вже другий рік сюди приїжджаємо, вона просто обожнює дивитися на кроликів, на морських свинок, попугаїв. Тому ми суто, щоб задовольнити дитячий інтерес. У нас дома є котик, є і попугай, але дітворі ще хочеться, поки придивляємося, - говорить Григорій. - Нам також є на що подивитися: дуже гарні авто на виставці, техніки багато, вся нова, гарна. Ми задоволені, лише позитивні емоції.

Оксана, на виставці з батьками і братом

C:\Users\Користувач\Desktop\Агровиставка\IMG_20180915_104009.jpg

  • Я прийшла тата підтримати, він бере участь у виставці агро-техніки, представляє фірму. Поки що бачила лише тварин, правда, якщо чесно дивилася тільки на собак. Хаскі бачила блакитнооку дуже гарну, особливо сподобались кавказькі вівчарки. Хочемо ще пройтися подивитися на виставку від кожного району, там, навіть здалеку видно, все в українському стилі, колективів багато в традиційних костюмах. Взагалі атмосфера дуже приємна, всі такі привітні. Як на мене, організатори постаралися.

Марина з сином Кирилом

C:\Users\Користувач\Desktop\Агровиставка\IMG_20180915_104600.jpg

  • У нас дідусь із агро-бізнесу, приїхали з ним. Тут недовго, а емоції вже зашкалюють. Поки більше біля сцени, слухаємо музику, Кирилко танцює. Ще хочу повести до тваринок, він взагалі звірят любить, а тут стільки нового: і кролики, і королівські голуби, і нутрії… Він такого ще не бачив, думаю сподобається. Машини і трактори вже оцінив, аж очі розбігалися. Ще точно не знаю, що але купувати налаштована, можливо, якийсь сувенір на памʾять або ще щось, побачимо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» в Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up