Як і куди курсують потяги з Хмельницького?

Як і куди курсують потяги з Хмельницького?
Фото - Південно-Західна залізниця
  • Хмельничанам доступні всі маршрути. Щоправда, треба зачекати.
  • Дізнавались, до яких міст можна дістатись потягом з Хмельницького. 

До Хмельницького запустили евакуаційні потяги. Українці з “гарячих” точок можуть дістатись нашого міста спеціальними поїздами. Загалом через Хмельниччину в напрямку західних областей курсує більше 20 потягів. Можна добратись до Тернополя, Львова, Ужгорода чи Івано-Франківська. Про це йдеться у повідомленні АТ “Укрзалізниця”. 

“Треба чекати”

У Хмельницькому ситуація наразі контрольована. Щоправда, чимало жителів таки шукають можливості залишити місто. Переважно це жінки з маленькими дітьми. Отож, які маршрути доступні?

З Хмельницького курсують потяги в різних напрямках західніших областей. Це Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів, Ужгород, Мукачеве. Усі ці поїзди зупиняються або відправляються зі станції “Хмельницький”. Аби сісти, доведеться чекати. Додамо й те, що через війну попередні графіки курсування можуть бути не актуальними. Поїзди йдуть із затримкою у 2-3, а то й більше годин. Журналіст “ВСІМ” звернувся до залізничного вокзалу Хмельницького із запитанням, які напрямки доступні. Там повідомили наступне:

Відео дня

“Можна виїхати зараз. Є поїзди за різними напрямками. Але вже треба трохи почекати. Не сядете в один, буде наступний,- сказала чергова і додала, що квитки наразі не продають.
“Ви сідаєте в будь-який потяг і їдете”, - каже працівниця.

Чи показує вільні місця на сайті?

Доступні напрямки можна переглянути на офіційному сайті “Укрзалізниці”. До слова, у найближчі дні вільних місць в напрямку Хмельницького не показує. Наприклад, з Хмельницького до Ужгорода у найближчі дати потягів немає. Пасажирам пропонують шукати маршрути з пересадками. Станції пересадок в напрямку Ужгорода - це Львів або Тростянець-Смородине. Наявні місця радять уточнювати безпосередньо на вокзалах. Аналогічно вільних місць на сайті не показує і в напрямку Мукачево. Якщо їхати із Хмельницького, то пересадку радять здійснити у Львові. 

Як повідомляли в “Укрзалізниці” раніше, потяги в теперішній ситуації курсують за наповненістю. Поїзди забиті вщент і часто затримуються. 

Куди звертатись?

Для деталей можна звертатись за номерами залізничного вокзалу Хмельницького:

  • довідка:(0382) 69-41-01,
  • черговий по вокзалу (0382) 69-43-75.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор Михальчук

    Чи їздить потяг Хмельницький -Шепетівка?

    Анна Кузняк reply Ігор Михальчук

    Скажіть будь- ласка, чи є автобуси на Польшу із Хмельницького.

    Ігор Михальчук reply Ігор Михальчук

    Дякую

    Елена Морозовская reply Ігор Михальчук

    Ігор Михальчук Так, 17.20  з Хмельницького крім вихідних та святкових днів .

keyboard_arrow_up