Як плануєте святкувати Новий рік, що будете готувати та які різдвяні фільми хочете переглянути? (ОБГОВОРЕННЯ)

Як плануєте святкувати Новий рік, що будете готувати та які різдвяні фільми хочете переглянути?  (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Новий рік - це свято не тільки для малечі, але і для дорослих, які, іноді, чекають його не менше.
  • Які у вас плани на святкування 2018 року?
  • Що приготуєте для святкового столу, куди плануєте піти у новорічну ніч та яким фільмам надаєте перевагу в цей час?
  • Діліться думками у коментарях.

Новий рік уже "на носі". У багатьох починається справжня метушня з тим, як і де відсвяткувати цей день.

Хтось уже заздалегідь знає, що буде вдома, хтось бронює місця в улюблених ресторанах та планує відвідати новорічну вечірку з друзями...  Інші ж ще у буденних справах та роботі, тому свою "новорічну казку" плануватимуть ближче до самого свята.

Як ви плануєте зустрічати 2018 рік? Чи запланували вже якісь особливі веселощі й розваги? Можливо, встигли започаткувати ексклюзивні сімейні традиції? Яким новорічним фільмам надаєте перевагу?

Відео дня

А новорічне меню? Що цього року краще готувати - рибні чи м'ясні страви? Чи на вашому столі все-таки буде традиційний салат олів'є?  

Діліться у коментарях своїми ідеями, рецептами та фотографіями, які асоціюються у вас із Новим роком.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up